LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Eklunds starka ord om resan med 4-årige sonen

04 sep, 2021 
Johanna Alm
Fredrik Eklund med sonen Freddy
Tidigare i sommar åkte stjärnmäklaren Fredrik Eklund och hans dotter Milla på en far- och dotter resa till Sverige och nu var det dags för sonen Freddy att få åka på ensamresa med pappa Fredrik.
På sin Instagram uppdaterade Fredrik sina följare om resan med 4-åriga sonen.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund, 44, är stjärnmäklaren som gjort sitt namn känt i USA genom realityserien Million dollar listing New York. Han är sedan åtta år tillbaka gift med sin kärlek Derek Kaplan, 46. Tillsammans har de tvillingarna Milla och Freddy som snart är 4 år.

Stjärnmäklaren har tidigare varit öppen med sin längtan efter barn, men vägen dit var inte lätt. I september 2015 fick nämligen parets surrogatmamma missfall, något som Fredrik sörjde öppet på sina sociala medier.

"Jag är så ledsen att behöva berätta att vi har fått missfall. Jag har gråtit så mycket att jag inte har några tårar kvar. Vi väntade barn men nu gör vi inte det längre", berättade Fredrik på Instagram då.

Men i november 2017 kom äntligen deras efterlängtade tvillingar och paret har frekvent lagt upp bilder på barnen Milla och Freddy, som väckt stora reaktioner hos följarna – de reagerar nämligen på barnens vackra utseenden.

Fredrik Eklund lämnade USA för Sverige med dottern Milla

Tidigare i år lämnade stjärnmäklaren USA för Sverige tillsammans med dottern Milla. På sin Instagram delade Fredrik med sig av resan och beslutet att bara ta med sig dottern på resan:

Annons

”Speciellt med tvillingar så tror jag att det är viktigt att splittra dem ibland för att stärka deras identiteter som individer - just eftersom de är så nära”, skrev han då.

Men resan till Sverige var inte bara i semestersyfte, i samband med resan meddelade Eklund också de tragiska nyheterna att en nära familjemedlem har gått bort. Tillsammans med dottern reste han över Atlanten för att ta farväl av sin mormor.

Fredrik Eklunds starka ord om resan med 4-årige sonen

Och i veckan var det sonens tur att få åka på resa tillsammans med sin pappa, den här gången bar det av till Grekland. I ett inlägg på Instagram berättar Fredrik om känslorna inför resan. Han skrev bland annat om sonens förväntningar för resan:

”Idag är en stor dag. Den speciella pappa och Freddy-trippen börjar! Freddy har pratat om den här resan enda sedan jag tog Milla till Sverige i juli. Han ville inte ens sova inatt på grund av att han var så exalterad och packade sin dinosaurie och sina ritböcker.”

Annons

Tidigare i veckan uppdaterade han sina följare om far- och son resan i Grekland. Under bilden på sonen Freddy och Fredrik framför en fin solnedgång skriver mäklaren:

”Det är de små sakerna vi gör tillsammans, som vakna upp i samma säng, blåbärspannkakor vid poolen, hålla i händerna genom stan, ta långa bubbelbad tillsammans, beställa glass tre gånger om dagen, förklara hur solen går ner bakom havet och varför stjärnorna går upp, kolla alla Spider-Man filmer, lära sig simma utan simkuddar, äta den mest fantastiska pastan och vit fisk (med ketchup pappa), shoppa klänningar till Milla, sakna pappa, ha våra egna danspartyn på terassen, försöka att inte slåss över iPaden, lära honom hur man knyter skosnörena, prata om vad som händer när vi hamnar i himlen, kolla på fiskar i hamnen... och att han som säger till mig om och om igen att detta är den bästa resan i hans nästan fyra åriga liv.”

Det verkar minst sagt som att sonen Freddy och Fredrik har en under semester!

FOTO: Fredrik Eklund/Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons