Fredrik Eklunds ärliga ord – 2 år efter tvillingarnas födsel

Fredrik Eklund och hans barn

För ett och ett halvt år sedan fick den tv-kända stjärnmäklaren Fredrik Eklund och hans sambo Derek Kaplan tvillingarna Milla och Fredrik via en surrogatmamma. Nu berättar han för Instagram-följarna om svårigheterna med att vara pappa.

För ett och ett halvt år sedan fick svenska kändismäklaren Fredrik Eklund, 42, tvillingar tillsammans med maken Derek Kaplan, 43. Fredrik har beskrivit föräldralyckan som den lyckligaste stunden i hans liv.  Innan makarna blev föräldrar till Milla och Fredrik junior hade de nämligen försökt att få barn länge. Olyckligt nog drabbades de av flera missfall, men efter upprepade försök med olika surrogatmammor lyckades det slutligen, och i november 2017 kom de efterlängtade småttingarna.

Familjen bor tillsammans i New York. Fredrik delar regelbundet med sig av mysiga familjebilder och visar ofta stolt upp sina två bedårande barn på Instagram.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Men i en ny bild han la upp på Instagram igår, där han sitter på en solig parkbänk och ler in i kameran med barnen knäet, skriver han också att livet som småbarnsförälder inte alltid är enkelt:

”För evigt tacksam för faderskapet – det är inte alltid lätt, men så värt det”

Bilden har redan fått över 72 000 gilla-markeringar och så här ser den ut:

Många följare har också kommenterat vad han har skrivit och de flesta av hans fans verkar hålla med.

En person skriver skämtsamt:

”Det kommer att vara det svåraste men mest lukrativa ”avtal” du någonsin sluter”

En annat följare instämmer med orden:

”Massvis med jobb, men det bästa jobbet NÅGONSIN! De är bara de sötaste små bebisarna! Faderskapet klär dig SÅ väl, Fredrik!”

Även kändispappan och artisten Peter Jöback, 48, har kommenterat bilden och skrivit peppande:

”Åh hoppas man får träffa dom någon gång – värmer hjärtat så fina bilder”

Inte första gången Fredrik pratar om svårigheterna som förälder

Men faktum är att det inte är första gången Fredrik pratar om svårigheterna med föräldraskapet. I en intervju med tidningen People i början av april berättade han:

– Det svåraste med att vara förälder för mig är känslan av att man inte kan vara överallt samtidigt. Eftersom de är två känns det som om jag vill dela mig själv och vara på två platser simultant.

Fredrik förklarade:

– Det kan vara väldigt svårt med tvillingar; jag försöker bara vara ärlig, och prata om det. Vi har hjälp, men det spelar ingen roll hur många nannies man har för de är två stycken. När man håller en av dem, som om jag håller min dotter, känner jag mig fylld av kärlek, som universums härskare, men så börjar Freddie gråta. När de var riktigt små kunde jag hålla båda samtidigt, men inte längre, och det känns alltid som om man jonglerar. De springer iväg åt olika håll hela tiden.

FOTO: Patrik C Österberg/TT, Alexander Mahmoud/DN/TT, Instagram