Fredrik Eklund hyllas för nya bilden på tvillingarna – så ser de ut nu

Mäklaren och tv-profilen Fredrik Eklund visar bild på sina tvillingar – hyllas av sina följare

Snart har Fredrik Eklund varit pappa till sina tvillingar i ett år. Nyligen la han upp en bild på sina underbarn på sin Instagram och blir nu hyllad av sina följare

För ungefär ett år sedan fick svenska kändismäklaren Fredrik Eklund, 41, tvillingar tillsammans med maken Derek Kaplan, 43. Fredrik har beskrivit föräldralyckan som den lyckligaste stunden i hans liv – innan makarna blev föräldrar till Milla och Fredrick hade de nämligen försökt att få barn länge. Olyckligt nog drabbades de av flera missfall, men efter flera försök med olika surrogatmammor lyckades de tillslut. De blev föräldrar åt tvillingarna Milla och Fredrick.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Familjen bor tillsammans i New York och Fredrik delar regelbundet med sig av mysiga familjebilder och visar stolt upp sina två bedårande barn på Instagram – men det är en ny bild som fångat extra mycket uppmärksamhet.

Fredrik Eklund – superpappan

Bilden har fått nästan 80 000 likes efter fem dagar på Instagram. På fotot sitter Fredrik i mjukisbyxor, med sina två barn vid varsin sida om sig i en soffa och i varje hand har han en nappflaska som han matar tvillingarna med. Bildtexten lyder:

“Försöker vara superpappa”

Nu hyllas Fredrik för bilden av flera följare och kommentarerna har haglat de senaste dagarna:

“Det blir inte sötare än såhär. Du är superpappa, du har fått familjen du väntat så länge på.”

“Dina barn har blivit så stora. De ser så fina ut, som sin superpappa”

“Ni är så himla gulliga, tänk att det blev tvillingar, lyckan måste vara fullständig..”

“Man kan säkert säga och tycka mycket om dig! Men dina resultat säger allt om dig! Likaså era gemensamma barn! Dem mår bra och trivs med er! Grattis! Du är verkligen ett exempel på det min farmor sa till mig: Där det finns en vilja finns det en väg! Du är en inspiration i min värld!”

 

LÄS OCKSÅ: Därför tvingas Fredrik Eklund sälja sin lyxlägenhet i New York

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds nya bild på tvillingarna – nu 4 månader gamla: ”Är du seriös?”

FOTO: IBL/John Salangsang, IBL/Patrik Österberg