LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här dyker Fredrik Eklund upp med en ny look – se utseendeförvandlingen

29 mar, 2024 
Linn Seipel
fredrik eklunds nya look
Fredrik Eklund är på en lyxsemester i Maldiverna med familjen.
Där syns han sporta en sprillans ny look – igen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund slog igenom på riktigt när han medverkade i det amerikanska programmet Million Dollar Listing New York. Sedan dess är det många som vill följa hans vardag på sociala medier, där han ofta uppdaterar med bilder på sin fina familj och diverse flådiga fastigheter.

Men i början på året skedde ett trendbrott. Fredrik la ut en bild bara på sig själv – med en helt förändrad look. Han hade färgat håret platinablont. En stil som inte helt gick hem hos följarna.

”Jag tror att du aldrig kan bli något annat än vacker, men jag röstar för ditt snygga mörka hår”, skrev en.

”Jag gillar ditt mörka hår bättre”, menade en annan.

”Jag föredrar din naturliga färg”, förklarade en tredje.

Annons

Fredrik Eklund har en ny look – igen

Nu är han dock inte sådär ljusblond längre, utan han verkar snarare att övergått i någon slags blandning av sin egna hårfärg med lite ljusa toppar. Dessutom har den normalt renrakade Fredrik sparat ut en mustasch.

Kanske är det ett resultat av en avslappnad mäklare – iväg på semester? Just nu befinner han sig nämligen i Maldiverna tillsammans med maken Derek och deras bedårade tvillingar Milla och Freddy. Något han menar kommit att bli en tradition för familjen.

”En gång om året åker vi till Maldiverna med barnen och folk tror att vi är galna som reser 28 timmar för deras vårlov, men det är vår tradition vid det här laget. Vi spelar schack, cyklar runt ön, dyker, snorklar, läser, blir uttråkade (vi försöker lära barnen att detta ofta leder till kreativitet), ritar, skriver, äter enorma mängder frukt och färsk fisk istället för processad mat och socker som vi gör hemma, och så sover vi mycket. Det finns ingen TV på en vecka, inga spel, ingen telefon (förutom för pappa som tar dessa bilder), inga distraktioner eller planer. Bara vi pratar och njuter av varandra som familj.”, skriver Fredrik bland annat i ett inlägg på sin Instagram, där man ser hur familjen njuter av en härlig solnedgång.

Och visst unnar vi den stilige Fredrik hårt att släppa på tyglarna lite vad det gäller att vårda sitt yttre!

FOTO: Jordan Strauss \ INVISION \ TT, Instagram

Annons