TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Frank Anderssons sista tid – återförenades med exet Jeanette

13 sep, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Frank Andersson och Jeanette Kindblom
Frank Andersson och exfästmön Jeanette Kindblom gick skilda vägar för sju år sedan. Men det var hon som fanns vid hans sida när han somnade in under söndagen.
Annons

I söndags kom det tragiska beskedet att en av Sveriges mest folkkära idrottsmän Frank Andersson, 62, hade somnat in. Bara veckor tidigare hade han återigen drabbats av hjärtproblem och väntade på att göra en hjärttransplantation.

I torsdags genomgick Frank Andersson en hjärtoperation inför transplantationen, och även om den första prognosen visade att allt gått bra så uppstod komplikationer under helgen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under söndagen togs beslutet att respiratorn han var kopplad mot skulle stängas av, och vid Franks sida fanns hans bror Tommy, brorson Svante, vännen Robert Gidlöf och exfästmön Jeanette Kindblom, 47 och deras gemensamma dotter Montana, 9.

Det var Franks egen önskan om att Jeanette skulle finnas vid hans sida in i det sista. Nu berättar hon om hur hon och dottern tillbringade mycket tid på sjukhuset.

– Det stämmer att jag fanns där och att vi hade en fin och bra kontakt. Han ville att jag skulle vara där, det var hans önskan. Montana fanns där för honom hela tiden den sista dagen. Då satt hon vid hans sida, säger Jeanette Kindblom till Expressen och fortsätter:

Annons

– Vi är väldigt ledsna och saknar honom mycket. Framför allt Montana, som älskade honom till himlen och tillbaka.

Hon och Frank förlovade sig 2007, men fyra år senare ställdes det kommande bröllopet in. Frank Anderssons var fram till i våras förlovad med Gabrielle Söderberg, 37. I samband med att deras förhållande tog slut har Frank Andersson inte uppdaterat sina sociala medier.

Gabrielle berättade tidigare i veckan att hon själv inte besökt Frank på sjukhuset, men hon bekräftade att Jeanette Kindblom varit ett stort stöd och hon har haft kontakt med henne och skickat hälsningar.

Frank Andersson har även fått besök av exhustrun Jeanette Bouvin Nygren, 33, som han har två söner tillsammans med. I söndags mottog hon beskedet om exmakens död med stor sorg.

– Vi har haft det så jäkla turbulent, men herregud vad jag älskade honom, säger Jeanette Bouvin Nygren till Hänt.

Även hon vittnar om att hon haft frekvent kontakt med Frank under hans sista tid. Deras skilsmässa var turbulent, men de problemen lyckades de lösa och enligt henne såg Frank Andersson ljust på framtiden.

–  Han ringde dagen före operationen, och då pratade vi jättelänge. Ända sedan han blev sjuk har vi haft bra kontakt och han har sagt att han ville leva för barnen nu. Det kändes som att han legat och tänkt över en hel del, vi har verkligen haft en bra relation.

FOTO: Ibl, Stella

Annons