TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4:s besked om Farmen VIP efter Frank Anderssons död

10 sep, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Frank Andersson skulle medverka i Farmen VIP 2018
Igår kom nyheten om att Frank Andersson avlidit efter en hjärtoperation. Nu bekräftar TV4 att den forna världsmästaren i brottning deltog i inspelningarna av Farmen VIP i somras. Vad som kommer att hända med programmet nu är oklart enligt TV4.
Annons

Det är fortfarande ett stort hysch hysch kring vilka kändisar som deltar i nästa upplaga av Farmen VIP, som spelades in i somras. Men nu avslöjar TV4 att ett av namnen var den forna flerfaldige världsmästaren i brottning, Frank Andersson. Men Frank Andersson avled i söndags efter att han drabbats av komplikationer efter en hjärtoperation.

– Jag kan bekräfta att Frank Andersson medverkade under inspelningarna av Farmen VIP. Just nu beklagar vi hans bortgång och tänker på hans anhöriga, säger Tanja Tabrizian, pressansvarig för Farmen VIP till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det har tidigare pratats om att Frank Andersson eventuellt var en av deltagarna av kändisversionen av Farmen, men det har tidigare inte bekräftats. Andra namn som varit uppe på tapeten är dansaren Sigrid Bernson, 29, och Anna Books dotter Felicia Book, 27. Den senare har däremot skrivit på sin Instagram att hon inte skulle klara av att vara med i det programmet.

Annons

Just nu har TV4 ingen plan för hur de kommer att göra med Farmen VIP efter Frank Anderssons bortgång.

– Hur vi gör med programmet är en senare fråga, säger Tanja Tabrizian.

Frank Andersson hade ett planerat hjärtbyte på gång, men han avled igår efter en förberedande hjärtoperation, som han genomgick i torsdags.

– De vet inte exakt vad som hänt, men hans hjärta orkade inte till sist. Den livsuppehållande hjälpen stängdes av nu under eftermiddagen, berättade hans brorson Svante Andersson till Expressen igår och fortsatte:

– Han hade ett stort hjärta, men det var inte tillräckligt starkt den här gången. Den här matchen blev för tuff.  Det hände något i natt, läkarna vet inte exakt vad som hänt.

Frank Andersson efterlämnar sig fem barn, Isac, 22, Mira, 12, Montana, 9, Winston, 5, och Mileon, 4. De två yngsta hade han tillsammans med exfrun Jeanette Bouvin Nygren, 33, som igår berättade om sorgen för Hänt:

– Det känns helt surrealistiskt, jag kan inte förstå, sa hon då.

FOTO: IBL, TV4

Annons