Fråga doktorn-Karin Granbergs kärlekskrascher

Fråga doktorn-Karin Granbergs kärlekskrascher

Karin Granberg älskar att jobba – och skulle hon få leva om sitt liv skulle hon göra samma val igen.
Men nu berättar Fråga doktorn-profilen att hon fått betala ett högt pris för allt sitt jobbande.
– Så är det, säger hon.
Läckberg & Skölds nya lyxhus – se bilderna här
Slå på ljud

Karin Granberg har många strängar på sin lyra, så att säga. Förutom att hon synts i SVT:s Fråga doktorn sedan två år tillbaka, så är hon också lagläkare för SHL-laget, Skellefteå AIK, samt medicinskt ledningsansvarig för fyra hälsocenter.

Och när Karin försvann från rutan en kortare period var det många tv-tittare som undrade vart hon hade tagit vägen. Men till Nöjeslivet sade SVT att Karin Granberg varit ledig för att ägna mer tid åt hockeylaget SAIK, som var inne i en intensiv period.

Karin Granberg kan även lägga till en rad tv-uppdrag, bland annat covidansvarig för Let´s dance och distansläkare för programmet Över Atlanten, på sitt cv. Med andra ord har det blivit en hel del jobb för hennes del.

Jobben har kostat Karin sina relationer

I en intervju med Aftonbladet berättar nu Fråga doktorn-profilen hur mycket hennes jobb faktiskt påverkat hennes relationer.

– Visst blir det mycket i bland, men det är ju självvalt. Men de relationer jag har haft har alltid havererat på grund av jobbet. Det är priset som jag har fått betala.

Vidare i intervjun berättar Karin att hon älskar att jobba, och skulle hon få leva om sitt liv så skulle hon göra om de flesta val som hon gjort.

– Precis innan pandemin träffade jag faktiskt en man som bor i Australien. Mina barn sa ”det här kanske är det perfekta förhållandet, du kan jobba hur mycket som helst och så kan ni ses i bland”.

Karin träffade nya flirten i Paris

Karin berättar att de träffades i december 2019 i Paris, och när de skulle ses igen i Vietnam, ja, då kom coronapandemin i vägen.

– Så är det. Men det som inte dödar härdar. Den konkreta planen nu är förstås att träffa den här mannen för att se om det är på riktigt, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Därför har Karin Granberg försvunnit helt från Fråga doktorn

LÄS OCKSÅ: Idol-Mattias Nedermans kärlekslycka – familjeglädjen med flickvännen Zandra

FRÅN FÖRSTASIDAN