fråga doktorn

Fråga doktorn-Karin om flyttplanerna med killen – berättar om bebislyckan

Karin Granberg

Karin Granberg i Fråga Doktorn har blivit en välkänd profil.
Men hennes privatliv har det varit tystare kring.
Nu berättar hon om flyttplanerna med sin pojkvän i Australien och bebislyckan i familjen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Suzanne Axell okända kampen bakom kulisserna – berättar om tuffa tiden: ”Svårt”
1:43

Efter reklamen: Suzanne Axell okända kampen bakom kulisserna – berättar om tuffa tiden: ”Svårt”

(1:43)

Slå på ljud

Karin Granberg, 61, har många strängar på sin lyra och hon är främst en känd tv-profil från SVT:s Fråga doktorn där hon är den eminenta läkaren som bidrar med sin expertis om kropp och hälsa.

På den privata fronten har det varit mer tyst från henne – men nu öppnar hon upp sig i en intervju med Hänt. Hon berättar bland annat om att hitta kärleken på nytt sent i livet och hur tacksam hon är över sina barn och barnbarn. Och nu väntar familjen tillökning igen! Hon ska bli farmor för sjätte gången!

Har pojkvännen i Australien – planerar att flytta ihop

Karin har varit förlovad tre gånger och gift två gånger. Men hon säger själv att hon är gift med sitt jobb och det har påverkat hennes relationer. Hon hade ställt in sig på att vara singel tills den dagen hon träffade Nic under en inspelning av Robinson för tre år sedan.

Sedan dess har relationen tuffat på och idag planerar de inför en framtid tillsammans.

– Jag träffade honom på Fiji faktiskt när jag var där med Robinson, han var där i affären på en grannö. Så träffades vi och så höll vi kontakten så det har utvecklats till något jag inte trodde. Jag var färdig med karlar, jag va nöjd med det som varit. Så det fanns inte på kartan, men han var ganska envis. Jag försökte avsluta det några gånger. Men nu planerar vi faktiskt en framtid tillsammans! Att bo tillsammans och leva tillsammans.

Men det finns en hake, Nic är bosatt i Australien och Karin i Sverige.

– Alltså vi har pratat om det, och Australien är ju fantastiskt men jag har fem barnbarn och det sjätte kommer i juni, och fem barn. Så det går inte, säger Karin och fortsätter:

– Men han söker efter ett hus i Frankrike så kommer vi lite närmare varandra. Och så får vi se om jag kan lura upp honom hit eller hur vi ska lösa det. Eller om jag ska pendla.

Karin Granberg om tillökningen i familjen – stora glädjen

Ytterligare en enorm lycka för Karin är att hon ska bli farmor för sjätte gången. I juni väntas nämligen en liten tjej komma till världen.

– Jag har fem barnbarn. Och det sjätte, hon kommer i juni! Det är lite lustigt för jag har fem söner själv. Och nu är fyra av barnbarnen flickor och en pojke och den sjätte blir också en flicka. Så de kommer i nästa generation, säger Karin glatt!

FOTO: ELIASSON SIMON/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN