Fotbollsikonens romantiskt strandbröllop i Costa Rica

Efter fyra dagar som förlovade gift sig Patrik "Bjärred" Andersson och Maria Tjärnlund på en strand i Costa Rica.

I somras kunde Hänt avslöja att VM-94-stjärnan, fotbollsikonen Patrik “Bjärred” Andersson, 44, och Maria Tjärnlund, 47, var ett par. Nu har paret gift sig – i Costa Rica.

De förlovade sig den 30 december 2016 och vigseln skedde den 3 januari 2017 på stranden vid restaurang La Luna på orten Nosara.

img-8783.jpg

Bjärred och Maria gifte sig på stranden i Costa Rica.

Bjärred och Maria blev vänner då Patrik flyttade till Stockholm från Falsterbo 2008. I Marias tal till nyblivne maken lyfte hon fram hur deras långa relation utvecklats.

– Jag gillade dig som vän, beundrade dig som man, åtrådde dig som älskare och kommer att älska dig som vän, man, älskare och make för resten av livet.

Patrik säger till Hänt:

– Det är många bitar som äntligen fallit på plats, en skön känsla inför framtiden. Vi är ett bra team Maria och jag. Jag är mycket glad.

Han började de två veckorna i Costa Rica med att ha ett fotbollsläger för traktens barn.

– Välgörenhetsprojektet heter Back Pack Project. Tillsammans med lokala tränare och initiativtagare Catrin Kihlborg ger vi barn i Nosara möjlighet att få gå i skolan, säger Patrik och fortsätter:

– Det kändes suveränt att få ge tillbaka till sporten på det sättet. Att få kröna dessa två veckor med att gifta mig med min kärlek gör det hela än mer betydelsefullt.

33-377-190948-cce0f173f0.jpg

Vi är ett bra team Maria och jag. Jag är mycket glad, säger Patrik till Hänt.

Patrik är en av Sveriges genom tiderna bästa fotbollsbackar och gjorde 96 landskamper mellan 1991 och 2002. Han har två skilsmässor bakom sig och fyra barn från tidigare äktenskap. Maria är affärskvinna och driver modeblogg. 2015 blev hon utsedd till årets Chicaste Karriärista av tidningen Chic. Hon har två barn från ett tidigare förhållande.

LÄS OCKSÅ: Jan Johansen och Jenny ska gifta sig: Det blir bröllop

Foto: Privat, IBL

SENASTE NYTT!