LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Första trailern med Alicia Vikander i ”Tomb raider” – se den här

19 sep, 2017 
AvJoakim Almén
Nu är de första rörliga bilderna på Alicia Vikander som Lara Croft i ”Tomb raider”-rebooten här.
Annons

I förra veckan hade ”Det” med Bill Skarsgård, 27, som den läskiga clownen Pennywise premiär, i går vann brorsan Alexander Skarsgård, 41, en Emmy och idag kommer den första trailern på Alicia Vikander, 28, som Lara Croft i ”Tomb raider”. Det går verkligen sensationellt bra för våra internationella stjärnsskådisar just nu.

2003 kom den senaste ”Tomb raider”-filmen, då med Angelina Jolie, 42, i rollen som Lara Croft. Nästa år, 15 år senare, är det dags igen – nu med Alicia Vikander i rollen som den kompromisslösa Lara Croft.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Idag släpps den första trailern, men redan nu finns en teaser-trailer för filmen, som har svensk biopremiär i mars 2018.

Och för-trailern är ösig. Vikander skjuter pilbåge, hoppar i forsar och hukar sig för faror – som i ett tv-spel. Tv-spel ja, ”Tomb raider”-franchisen grundar sig på den populära tv-spelsserien med samma namn som i filmerna.

Se hela första trailern här

Foto: IBL

Annons