BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Första dejten-kocken Pietro Fioriniello död – blev 60 år gammal

05 feb, 2024 
Första dejten-profilen Pietro Fioriniello är död.
– Vi är helt förkrossade. Vi älskade honom så, det känns helt overkligt, säger hans fru Marie Fioriniello till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nik Alexander om galna dejten utomlands – blev bjuden till ParisBrand logo
Nik Alexander om galna dejten utomlands – blev bjuden till Paris

Pietro Fioriniello påkörd av en spårvagn

Pietro Fioriniello blev påkörd av en spårvagn och dog i lördags, bekräftar familjen för Göteborgs-Posten. Spårvagnsolyckan ska ha skett vid Hinsholmen.

Pietro Fioriniello blev 60 år gammal och sörjs nu av familjen.

– Vi är helt förkrossade. Vi älskade honom så, det känns helt overkligt, säger hans fru Marie Fioriniello till Aftonbladet.

Kollegornas sorg: ”Vi har haft många fina minnen”

Nu sörjs han av kollegorna på sin restaurang.

”Once a chef, always a chef! Det är med en stor sorg vi meddelar att kocken, pappan, maken, farfadern, napolitanaren och entreprenören Pietro Fioriniello omkom tragiskt i en olycka den tredje februari 2024. Han lämnar efter sig en ofattbar sorg hos sin stora familj. Vi finner inga ord. Men som han brukade säga ’la vita e bella, ciao!’” står det i ett inlägg på restaurangens Instagramkonto.

Annons

Cato Helleren som är servitör i Första dejten skriver på Instagram:

”Pietro min vän, vi har haft många fina minnen och skratt på inspelningarna, vila i frid”

Kocken Alexandra Zazzi sörjer också Pietro.

– Vi arbetade ihop när jag drev restaurang Pasta Panini i Göteborg. Det är svårt att ta in det som hänt. Jag blev helt chockad när jag läste om det. Han var en så oerhört energisk, härlig och levnadsglad människa. Det är så tragiskt det som hänt och alla mina tankar går till hans familj, säger hon till GP.

Daniel Meyn som är bartender i Första dejten uttrycker sin sorg för Hänt.

”Det var oerhört chockande att få den infon om min kollega. Och om 4 veckor börjar jag spela in ny säsong, mina tankar går till hans nära.”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Ulrika Malm ULM

Annons