Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Första bilden på Kim Kardashian och Kanye Wests fjärde barn

18 maj, 2019 
AvStina Dahlgren
Kim Kardashians namn på fjärde barnet
Kim Kardashian har äntligen delat med sig av den första bilden på sitt fjärde barn. Dessutom avslöjar hon namnet på sonen.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan Kim Kardashian, 38, och artisten Kanye West, 41, fick nyligen sitt fjärde barn via surrogatmamma.

”Han är här och han är perfekt”, skrev Kim Kardashian på Twitter.

Paret har sedan tidigare barnen Saint West, 3, North West, 5, och Chicago West, 1.

I januari ställde Kim Kardashian upp på en intervju med Andy Cohen, 50. Under samtalet bekräftade Keeping up with the Kardashian-profilen att bebis nummer fyra är på väg samt att det är en pojke. Nyheten var dock redan känd sen innan, då Kim hade råkat försäga sig vid ett tidigare tillfälle.

– Jag blev full på vår julfest och sa det till folk och jag kan inte komma ihåg vem jag berättade det för, sa Kim under intervjun.

Kim Kardahsians avslöjande om namnet på fjärde barnet

I en annan intervju berättade Kim Kardashian att hon och Kanye West funderar på att döpa sonen till Robert efter hennes avlidne pappa Robert Kardashian. Strax efter att sonen föddes lade Kim Kardashian ut en Tweet.

Annons

Jag var stressad helt utan anledning för han är den lugnaste av alla mina barn än så länge och alla älskar honom så mycket”, skrev Kim Kardashian när hon berättade om att den lille kommit till världen.

Bland kommentarerna till tweeten har pappa Kanye kommenterat en björn-emoji. Även Kim använde sig av samma emoji när hon delade bilder från sin babyshower. Många trodde därför att den nya bebisen skulle få namnet Bear, björn på engelska.

Bilden på sonen från Kanye West

Nu har Kim Kardashian valt att avslöja namnet. På sin Instagram delar hon med sig inte bara av den första bilden på bebisen utan så även namnet.

Psalm West”, skriver hon kort och gott under bilden på lilla Psalm som fridfullt sover i en liten säng.

Bilden är egentligen en skärmdump av en sms-konversation mellan henne och maken Kanye West. Det är han som har skickat bilden på Psalm och till bilden har han gratulerat henne på Mors dag som nyligen var i USA.

”Med ankomst av vårt fjärde barn. Vi är välsignade bortom vad man kan mäta. Vi har allt man behöver” skriver Kanye West.

https://www.instagram.com/p/BxlHCNQgSNJ/

FOTO: TT/, Instagram

Annons