Första bilden på Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystads dotter

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad har blivit föräldrar.

Instagram, Peter Wixström/Aftonbladet/TT
Tidigare idag kunde Hänt avslöja att Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad har blivit föräldrar.
Nu visar sångaren upp dottern för första gången!
Jon Henrik Fjällgren har blivit pappa – stora glädjen över dottern
Slå på ljud

Det var för fyra år sedan som Jon Henrik Fjällgren, 33, och Maret Nystad, 29, fann varandra. Det här var när artisten bodde på ett norskt behandlingshem bara en liten bit från där den blivande flickvännen bodde. De började skriva med varandra på Instagram och snabbt uppstod känslor.

– Jag tror att jag la ut något på mina sociala medier om att jag befann mig där och hade det lite tråkigt. Vi började höras på telefonen och det slutade med att vi började ses. Vi åt någon middag och umgicks men jag kände mig hela tiden rädd för att skrämma iväg henne med sakerna jag varit med om. Men så blev det inte. Hon hade det inte så lätt själv, har han berättat i podcasten I sanningens namn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Relationen hölls till en början hemlig eftersom att Maret Nystad inte kände något sug att synas i offentligen. Så är det väl fortfarande, men paret har synts tillsammans mer och mer med tiden.

Kärlekslyckan med Maret Nystad

I juni berättade Jon Henrik Fjällgren att han skulle bli pappa för första gången. Det avslöjade han själv på Instagram.

”Din jojk spelades igår kväll och jag vet att du hörde den fina du. Ikväll tänkte vi berätta om dig. På grund av att texten går för fort i filmen så skriver Jag den här också. Det finns något vi vill berätta. Något stort kommer att hända i våra liv. (Vi skall bli föräldrar)”, skrev han till en video då.

Tidigare idag avslöjade också Hänt att barnet kommit till världen. Den informationen kom från Jon Henrik Fjällgrens presskontakt som berättade att sångaren och flickvännen blivit föräldrar till en liten dotter.

Flickan föddes i Nordnorge, i Maret Nystads hemtrakter. Det hela ska ha gått bra och Jon Henrik Fjällgren hälsade att familjen mår bra och att flickan ännu inte fått något namn.

Första bilden på dottern

I ett nytt Instagram inlägg visar artisten nu upp sin dotter för första gången. På bilden sitter han och håller sitt barn i famnen och de tittar på varandra.

Som alla kanske har läst så har våran dotter kommit nu. Hon är otroligt vacker och helt frisk”, skriver han och tillägger:

”Vi är båda glada och stolta över detta och de känns stort sätt overkligt. Har ej hittat namn till henne än men det kommer nog framöver.

Familjen överöses naturligtvis med grattishälsningar, kärlek och en massa glada tillrop.

Jon Henrik Fjällgren med sin nyfödda dotter.

Instagram

Jon Henrik Fjällgrens artistkollega Jessica Andersson skriver: ”Grattis till er lycka!”, och skickar med en massa röda hjärtan.

Artisten Lina Hedlund skriver: ”Stort grattis!”.

Och den tidigare Farmen-deltagaren Jens Rönnqvist skriver: ”Stor grattis till å damen”.

Jon Henrik Fjällgren berättar också att det fortfarande inte hittat något namn.

”Har ej hittat namn till henne än men det kommer nog framöver”, skriver han och avslutar:

”Allt gott till er alla”.

Bild: Instagram, Peter Wixström/Aftonbladet/TT

Läs också: Jon Henrik Fjällgren har blivit pappa – stora glädjen över dottern

FRÅN FÖRSTASIDAN