LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Första bilden på bonde-Henrik Kullander efter tystnaden – nu avslöjas stora lyckan

29 sep, 2023 
Henrik Kullander
Henrik Kullander försvann helt efter Bonde söker fru 2022.
Nu kommer äntligen en uppdatering från honom – nämligen den första bilden på månader.
Se stora lyckan här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty om kyssen bakom kulisserna i Bonde söker fruBrand logo
Matthew Haggerty om kyssen bakom kulisserna i Bonde söker fru

I Bonde söker fru 2022 fick vi följa Henrik Kullanders, 36, jakt efter att finna den rätta. Han charmade hela svenska folket men dessvärre gick kärleksäventyret i programmet inte riktigt som han tänkt.

Henriks medverkan kantades istället av flera avhopp och det kom att bli en hel del tårar för bonden som gång på gång blev besviken över brevskrivarnas beslut. Först var det Rosel som plötsligt beslutade sig för att åka hem då hon sakande sina barn.

Henrik Kullanders dystra resa i Bonde söker fru – sveket från brevskrivarna

Bara några veckor senare kom en allt större smäll då både Denice och Rebecca insett att känslorna inte fanns och att de därför ville lämna.

– Rebecca kom ännu mer som en chock än Denice. Det kändes som att vi hade något gemensamt. Jag såg inte det komma, inte på något vis i världen. Det var som en fallucka under fötterna på en, sa Henrik i programmet med tårarna rinnande.

Annons

Hoppet fanns fortsatt uppe så länge brevskrivaren Hanna fanns kvar på gården men inför slutresan började hennes velande. I det allra sista avsnittet av säsongen möttes Hanna och Henrik upp för att prata om de skulle ge relationen ett riktigt försök. Men då Hanna inte kände pirret i magen lämnades Henrik ensam.

Första bilden på Henrik sedan inspelningarna – stora lyckan bekräftad

Sedan dess har det varit tyst från Henriks håll. Då Henrik inte använder sociala medier har inga uppdateringar kring hans liv synts till i offentligheten. Men efter den långa tystnaden har nu en ny bild på Henrik dykt upp. Det är Linda Lindorff, 51, som umgåtts med Henrik och nu delar en bild från mötet.

Henrik Kullander och Linda Lindorff
Henrik Kullander och Linda Lindorff. Foto: Instagram

En sak som är säker är att Henrik ser glad och lycklig ut. Och med tanke på bilden lutar det åt att vi kommer att få se Henrik i "Så gick det sen"-avsnittet av Bonde söker fru som burkar sändas runt jul, ett år efter den avslutade säsongen.

FOTO: Tv4/Instagram

Annons