LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Foppas hyllning: Förskolepersonalen är hjältar

14 dec, 2016 
AvLotta Gray
Peter Forsberg har fullt upp som småbarnspappa till tre barn under fem år men han glömmer inte bort att hylla sina hjältar – förskolepersonalen.
Annons

Peter “Foppa” Forsberg, 43, har fått tre barn på kort tid med fästmön Nicole, 28, och har nu fullt upp med familjelivet och barnen Lennox, 4, Lily, 2, och Diego, sju månader. När Hänt träffar honom på årets Hjältegala berättar han öppenhjärtligt om sitt nya liv som småbarnspappa och vilka vardagshjältar han har i sitt liv:

– Det är förskolepersonalen som dagligen sliter med våra ungar. I regn och rusk och det är ju tufft i det här vädret. De har mycket energi våra barn.

Kärleken resulterade i tre barn.
Kärleken mellan Nicole och Foppa har hittills resulterats i tre barn.

Paret visse inte om att Nicole var gravid med deras tredje barn förrän de kom hem från inspelningen av “Mästarnas mästare” i Spanien utan fick veta det först senare.

Annons
Med sonen Lennox är det full fart.
Med sonen Lennox är det full fart.

Den 3 maj såg sonen Diego dagens ljus och nu är det alltså logistik på högsta nivå som gäller:

– Det är ett pussel med livet, till julen åker vi till Ö-viken, det ska bli skönt.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons