Peter Forsberg älskar sitt liv som trebarnspappa

Peter Forsberg och Nicole Nordin

Den tidigare Modo- och Colorado Avalanche-spelaren Peter "Foppa" Forsberg hade en tid i livet där allt handlade om en enda grej - hockey. Idag kan han kombinera det intresset med mycket annat.

Peter “Foppa” Forsberg, 43, och sambon Nicole Nordin, 29, har de tre små yrvädrena Lennox, 4, Lily, 1, och nyligen fick de sitt senaste tillskott för fyra månader sedan och fått namnet Diego. När vi träffade på Foppa under MPC Stjärngolf i Göteborg på Hills Golf & Sports Club, såg han inte ut att vara en utsliten och trött trebarnspappa heller.

– Jag mår bara bra och glad att vara här, säger Peter innan han skyndar sig vidare mot sitt starthål.

Peter Forsberg gillar att spela golf.

Peter Forsberg gillar att spela golf.

När golfrundan efter fyra timmar väl var klar så blev det bankett på Fiskekrogen under kvällen. Där berättade Peter från scenen att han trivs med livet bättre nu än tidigare då allt bara kretsade kring jobbet.

– Förr var det bara hockey dygnet runt. Nu trivs jag bättre med mina dagar och kan planera aktiviteter, fritid, familj och jobb.

När klockan blev strax efter 22.30 tackade Foppa för sig, sa hej då till flera kompisar på plats under middagen för att sätta sig i bilen hem i över 4,5 timme mot Stockholm och sin familj.

Peter Forsberg med sin Nicole Nordin och sonen Diego.

Peter Forsberg med sin Nicole Nordin och sonen Diego.

Peter och Nicole träffades 2010 genom gemensamma vänner och det var kärlek vid första ögonkastet. De växlade snabbt ringar. Enligt Foppa visste inte Nicole vem han var när de träffades första gången.

– Hon är inte så där hockeytokig, så jag tror faktiskt inte hon gjorde det. Hon kanske hade hört namnet, men hon visste inte hur jag såg ut, sa han tidigare i Hellenius hörna.

Paret bor på Östermalm och enligt uppgift sedan ett år tillbaka i en 225 kvadratmeter stor lyxvåning med två takterasser.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!