TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

FO&O-Felix avslöjar: "Därför visade jag pungen"

04 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Felix Sandman från FO&O skapade hysteri på Instagram igår när han visade pungen på en bild. Nu berättar Melodifestivalen-stjärnan den fina sanningen bakom fotot.
Annons

Det var under måndagen som kaos uppstod i Melodifestivalen-stjärnan Felix Sandmans, 18, kommentarsfält på Instagram. På en nytagen bild sitter FO&O-medlemmen på en bänk på gymmet iklädd shorts, som inte riktigt döljer artistens intima delar. Bilden har fått över 12 000 likes och nästan 2000 kommentarer, där fansen både är exalterade över att få en skymt av artistens intima delar, men en hel del är också upprörda och tycker att Felix ska ta bort bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Man ser din kuk!”, skriver ett fan.

”Hahaha man ser pungkulan!”, skriver ett annat.

https://www.instagram.com/p/BSaZCJdltwV/?taken-by=felixsandman&hl=sv

Nu avslöjar Felix Sandman anledningen bakom “pung”-bilden. I en ny video på Instagram skriver han att bilden var till för att uppmärksamma testikelcancer, i samarbete med organisationen Ung cancer. I videon visar FO&O-stjärnan också upp den lös-pung han använde för att ta bilden.

Annons

SE OCKSÅ: Felix Sandman om kärlekskrachen: “Låg på golvet och grät”

Felix Sandman om kärlekskrachen: "Låg på golvet och grät"Brand logo
Felix Sandman om kärlekskrachen: "Låg på golvet och grät"

Se bilder ur Felix Sandmans karriär och liv:

– Häromdagen var det många som reagerade på att jag visade pungen. Jag gjorde det för att påminna alla er där ute som har pung att kolla bollarna. För testikelcancer är den vanligaste cancerformen bland unga vuxna och trots det pratar vi väldigt lite om sjukdomen, typ ingenting alls. Därför vill jag säga till alla er som har pung och är 16 plus att kolla bollarna, säger Felix Sandman i klippet.

I kommentarsfältet jublar nu fansen över idolens fina gest till cancerorganisationen – och använder nu hashtaggen #freethepung som en hyllning.

Felix Sandman tävlade i Melodifestivalen 2017, tillsammans med Omar Rudberg, 18, och Oscar Enestad, 19, i gruppen FO&O. Trion tog sig till final med bidraget ”Gotta thing about you”.

Foto: IBL, Instagram

Annons