TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

FO&O-Felix intima miss på Instagram: "Man ser din..."

03 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Här är bilden som skapar kaos på nätet just nu. FO&O-stjärnan Felix Sandmans senaste Instagramfoto visar nämligen lite mer av honom än fansen var beredda på.
Annons

Det är på Instagram som det just nu råder kaos i Melodifestivalen-stjärnan Felix Sandmans, 18, kommentarsfält. På en nytagen bild sitter FO&O-medlemmen på en bänk på gymmet iklädd shorts, men det är inte träningskläderna som väckt uppmärksamhet. Snarare faktumet att shortsen inte riktigt döljer artistens intima delar.

“Man ser din kuk!”, skriver ett fan.

“Hahaha man ser pungkulan!”, skriver ett annat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bilden har fått 10 000 gilla-markeringar och över 1000 kommentarer. Många fans är exalterade och upprymda över att få en skymt av idolens minst sagt privata delar, men en hel del uppmanar också Felix till att ta bort könsbilden.

“Hallå? Man ser din kuk! Skäms!”, skriver en upprörd följare.

Annons

“BARNFÖRBJUDET! PORR!”, skriver en annan.

Huruvida Felix Sandman själv är medveten om att bilden visar upp hans privata delar är ännu oklart. Artisten skriver själv bara om sitt träningspass i bildtexten.

“Känns som att morgonträning kommer att bli min nya rutin! Beach 2017 haha!”, skriver han.

SE OCKSÅ: Felix Sandman om kärlekskrachen: “Låg på golvet och grät”

Felix Sandman om kärlekskrachen: "Låg på golvet och grät"Brand logo
Felix Sandman om kärlekskrachen: "Låg på golvet och grät"

Se bilder ur Felix Sandmans karriär och liv:

Felix Sandman tävlade i Melodifestivalen 2017, tillsammans med Omar Rudberg, 18, och Oscar Enestad, 19, i gruppen FO&O. Trion tog sig till final med bidraget “Gotta thing about you”.

Foto: IBL, Instagram

Annons