Följarnas upptäckt i Jonna Lundells bild på sonen Lionel

Jonna Lundell och sonen Lionel

Jonna och Joakim Lundell blev tvåbarnsföräldrar i somras.
Nu har följarna gjort en viss upptäckt efter att ha sett en ny bild på sonen Lionel.

Efter att makarna Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, gjort succé på Youtube fick de sin egna serie Familjen Lundell på Dplay. Idag fortsätter framgångarna att flöda och paret har nu flera serie igång och vann dessutom en Kristall för en utav dem nyligen – nämligen Spökjakt.

Även familjelivet går strålande, Joakim och Jonna blev i augusti föräldrar till sitt andra barn – sonen Lionel. Makarna har även dottern Lunabelle som föddes i oktober 2018 efter att paret en längre tid hade försökt bli gravida utan framgång.

Lunabelle är ett välkänt ansikte för fansen, hon trivs nämligen bra framför kameran och syns ofta i de olika tv-produktionerna och även på Youtube.

Joakim, Jonna och Lunabelle Lundell

Joakim, Jonna och Lunabelle Lundell

Karin Törnblom/TT

Joakim och Jonnas son – Lionel Lundell

Det var i ett avsnitt av Familjen Lundell som Joakim och Jonna först avslöjade att de skulle bli tvåbarnsföräldrar. I programmet fick tittarna sedan följa med på ultraljud, förberedelser och dessutom då paret fick reda på att det var just en son de väntade.

Inte nog med detta så har Lionels födelse fått ett helt eget specialavsnitt på Dplay.

Nu har den lilla pojken blivit cirka två månader och trots att han inte ens kan prata så har han över 75 000 följare på sitt alldeles egna Instagram konto. Joakim och Jonna har nämligen startat upp varsitt konto till Lunabelle och Lionel där det flitigt läggs upp bilder på de båda barnen.

På Lionels Instagram lägger Jonna främst upp bilder där Lionel ligger och myser eftersom har fortfarande är så pass liten att mycket annat inte sker. Men det dyker även upp videoklipp där familjens nyaste tillskott leker lite smått tillsammans med sin storasyster.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarna häpnar över detaljen i bilden

Nyligen delade Jonna med sig av en ny bild på Lionel där han ligger och tittar rakt in i kameran med sina stora blåa ögon. Denna bild har nu väckt mångas uppmärksamhet, följarna har nämligen gjort en viss upptäckt. De menar att Lionel är otroligt lik sin pappa, även om han är väldigt liten.

”Guuud vad han är lik Jocke!”, skriver en följare.

”Jäla lik han är far sin da”, skriver en annan.

”Lionel är lik jocke och Lunabelle är lik Jonna. Dör så söt”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundell om dottern Lunabelles olycka på förskolan