TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jonna Lundell om dottern Lunabelles olycka på förskolan

24 sep, 2020 
Jonna Lundell
Jocke och Jonna Lundell är ett par sedan många år tillbaka. Nu har de två barn tillsammans och den äldsta, Lunabelle, har nu drabbats av motgångar på förskolan.
– Vet inte om jag ska skratta eller gråta, säger Jonna på Instagram story.
Annons
Hemma hos Jocke och Jonna LundellBrand logo
Hemma hos Jocke och Jonna Lundell

Youtube-paret Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, har varit gifta sedan sommaren 2016. De gifte sig på Husby Säteri i Söderköping och hela bröllopet gick att följa i tv-serien Jockiboi och Jonna i nöd och lust på Viafree. För några år sedan gick Jonna ut med att paret kommer gifta om sig när de efter tio år ska förnya sina löften.

Idag har Jocke och Jonna flera tv-serier på Dplay och de har en framgångsrik Youtube-kanal ihop. De har även flyttat in i sitt drömhus i Norrköping där de bor tillsammans med sina två barn, dottern Lunabelle, 2, och den lilla bebisen Lionel.

Nu berättar Jonna på Instgram story om vilken otur Lunabelle har haft i flera dagar. Olyckorna sker på förskolan och den här veckan har hon varje dag kommit hem med ett nytt besvär.

Lunabelle Lundells otur på förskolan

I måndags skulle Lunabelle sitta med sin förskolepedagog och titta på en bild på en bebis. Men då blev hon så exalterad och började springa runt och ropa ”bebis, bebis” och råkade i all hast springa rakt in i en kruka. Krukan var dock inte speciellt stor men den var uppenbarligen tillräckligt stor för skada lilla Lunabelle. Det hela slutade med att hon fick en stor blåtira på ena ögat.

Annons

– På något sätt får hon krukan i ögat så att det blir världens blåklocka, säger Jonna på Instagram.

Som om inte det var nog så skulle även Lunabelle köra en hinderbana på utegården på förskolan. Den lilla flickan var ivrig och gick upp på hinderbanan men råkade trampa snett så hon ramlade ner och fick en spricka i läppen.

Jonnas ord om dotterns olyckor

Men nu till vad som kanske var droppen för Jonna. Igår hände nämligen ytterligare en oturlig sak för lilla Lunabelle. De skulle ha samling så alla barnen fick sätta sig i en ring på golvet. Då händer det som inte fick hända, Lunabelle råkade sätta sig på ett bi! Det här ledde till att biet stack henne på foten så att hennes fot nu är helt uppsvullen.

– Biet stack henne på foten så nu har hon en bulle på foten och så har hon ont och lite svårt att gå liksom, säger Jonna på Instagram story.

Jonna Lundell kan inte förstå vilken otur hennes lilla dotter verkar ha. Av alla barnen så råkade just hennes lilla Lunabelle sätta sig på biet, när det fanns så många andra personer som lika gärna hade kunnat sätta sig på det istället. Vad hon också tycker är så sjukt är att den här samlingen ägde rum inomhus, men ändå lyckades dottern bli stucken av ett bi.

– Jag fattar inte hennes otur! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för det är så jävla komiskt, fortsätter hon.

FOTO: Youtube

Annons