LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarnas skräck – efter nya videon på Aron Anderson: ”Panik”

14 maj, 2022 
Lovisa Ström
Aron Anderson
Aron Anderson blev en stor favorit i Let's dance 2022.
Nu svettas folk efter nya videon på äventyraren.
”Panik”, skriver en person.
Annons
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”Brand logo
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

Årets säsong av Let's dance börjar lida mot sitt slut och det är nu bara tre danspar kvar i tävlingen - Filip Dikmen och Linn Hegdal, Marie Mandelmann och Jonathan Näslund samt Eric Saade och Katja Luján Engelholm.

Förra veckan fick tittarfavoriten Aron Anderson lämna efter en minst sagt imponerande tid i programmet. Under våren har tittarna nämligen fått se Aron göra alltifrån att hissas ner från taket till att köra över sin danspartner Jasmine Takács med sin rullstol.

Men trots det så är hans resa i programmet över och Aron har nu tagit sig an nya utmaningar istället.

Jasmine Takács i tårar efter orden om Aron

Under våren dansade Aron som sagt med proffsdansaren Jasmine och det var en minst sagt stark vänskap som växte fram under programmets gång.

Annons

På Instagram har de båda hyllat varandra ett flertal gånger och Aron har många gånger uttryck sin tacksamhet över att ha fått just Jasmine som sin partner.

När Let's dance-resan tog slut var det därför känslosamt för dem båda, och på Instagram skrev Jasmine om de starka känslorna.

”Tack Let's dance för att ni gjorde detta. Att visa för folket att allt är möjligt oavsett förutsättningar! Aron, jag vet inte var jag ska börja, så mycket jag vill säga. Men kort sagt så är du bäst och jag är så glad att ha fått dig som elev. Du har jobbat så hårt och slitit i timmar för att vi ska bjuda på show för dem där hemma. Vi har skrattat, gråtit och delat med oss av pepp.”

Hon fortsatte:

”Tårarna rinner när jag skriver detta, känner sån otrolig tacksamhet. Att vi har berört folk hemma i tv-sofforna, fått folk att känna någonting, att våra danser får folk att gråta. Vi har inspirerat så många människor med funktionsnedsättningar med budskapet om att allt är möjligt! Du kommer fortsätta att inspirera folk på dina föreläsningar och jag kommer fortsätta dansa vidare i världen, men jag har fått en vän för livet och vet att vi kommer fortsätta dansa och sprida glädje tillsammans snart!”

Annons

En vecka efter Let's dance – följarnas skräck efter nya videon: ”Panik”

Aron uppdaterar ofta på sina sociala medier och hans senaste video är en riktig nagelbitare.

I videon kan man nämligen se Aron kasta sig från ett plan när allt plötsligt går fel.

”Kul att man har detta att se fram emot! Skojar bara, här har du ett av mina sämre hopp när jag fick snodd på min huvudfallskärm och var tvungen att dra reservfallskärmen istället, vilket inte gick så smidigt”, skriver han under videon och fortsätter:

”Jag gillar inte att begränsas av saker som skrämt mig, därför var jag i luften igen dagen efter!”

Och i kommentarsfältet är det nu många som uttrycker sin panik över vad de ser.

”Vilken panik!!”, skriver bland annat en person.

”Hjälp vad läskigt!”, skriver en annan.

”Hade fått sån ångest om detta hade hänt mig. Hur behåller du lugnet när sånt här händer?!”, frågar en tredje.

FOTO: TV4, TT

Annons