Följarnas starka reaktioner efter Sanna Lundells bild på sonen Fox

Mikael Persbrandt, Sanna Lundell

Foto: TT
Förra året drabbades Sanna Lundell och Mikael Persbrandts son Fox av vattkoppor.
Nu minns Sanna tillbaka på sjukdomstiden och bilden på den sjuka sonen väcker starka reaktioner bland följarna.
”Måste varit jättejobbigt”, skriver en följare.

Det var på julafton 2017 som skådespelaren Mikael Persbrandt, 57, och Sanna Lundell, 42, gick ut på Instagram med nyheten om att de väntade sitt tredje gemensamma barn.

Sanna förstod först inte att hon var gravid. Istället trodde hon att hon drabbats av någon sjukdom.

”När jag började må illa i september och somnade mitt i maten och började gråta ohämmat vid konstiga tillfällen så trodde jag mer att jag hade fått cancer eller blivit psykiskt sjuk än att jag hade ett frö av liv i mig”, skrev hon då på sin blogg.

I april 2018 kom familjens nytillskott till världen. Det blev ytterligare en son för paret och han fick namnet Rafael Fox.

Farmor avslöjade Fox namn

Sanna och Mikael Persbrandt har sedan tidigare sönerna Igor Edgar, 14, och Åke Lo, 11, tillsammans. Sanna har också dottern Olga, 19, från en tidigare relation med artisten Wille Craaford.

Det var ingen mindre än Mikaels mamma Inga-Lill Persbrandt, 75, som avslöjade Fox namn. Hon la upp ett inlägg på Instagram där hon höll honom i famnen och skrev ut hans namn – Rafael Fox. När Hänt gratulerade henne till barnbarnet förklarade hon historien bakom hans namn.

”Tack för grattis! Rafael är min pappas namn, alltså Mikaels morfar. Nu börjar en fantastisk resa med ett nytt underbart barnbarn”, skrev Inga-Lill då till Hänt.

LÄS MER: Caroline Kejberts beslut om att visa dottern Wilda på sociala medier

Sedan dess har Fox växt upp och blivit en väldigt gullig, glad och social liten kille. Det kan man se på Sannas Instagram då hon gärna lägger upp bilder och klipp på allt som har med hennes vardag att göra.

Den jobbiga sjukdomstiden för Fox

Ett stadie som de flesta barn går igenom tidigt i livet är att få vattkoppor. De flesta föräldrar blir glada när deras barn får det i tidig ålder, så att de slipper gå igenom den prickiga sjukdomen när de är äldre.

Fox fick vattkoppor för exakt ett år sedan och det har nu fått Sanna att minnas tillbaka till den tiden och inse hur glad hon är att han inte drabbades av det nu istället.

”Viktigt i mörkertider att minnas att man ändå lyckades beta av vattkoppsjävlarna från helvetet för exakt ett år sen i dag”, skriver Sanna till Instagram-bilden.

Men bilden som hon nu lagt upp på Instagram väcker starka reaktioner hos följarna. På bilden är Fox helt prickig på huvudet och ena ögat är lite rött. Han ser minst sagt ynklig ut och det får följarna att reagera.

”Nej men stackare. Måste varit jätte jobbigt”, skriver en följare.

”Skönt att ha det gjort! Men stackaren vad mycket koppor han hade”, skriver en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sanna får även medhåll från några välkända namn som Carolina Gynning, 42, och Tilde de Paula Eby, 48.

”Lilla älsklingen”, skriver Gynning.

”Men lilla fina magiska unge!!!”, kommenterar Tilde.

FOTO: Instagram, Ulrika Malm/TT

LÄS OCKSÅ: Sanna Lundell om mammans bortgång – sorgen efter dödsfallet

LÄS OCKSÅ: Följarnas stöd till Sanna Lundell – efter tragedin

SENASTE NYTT!