Följarnas oro efter Lotta Engbergs bild med Doktor Mikael

01 jun, 2023 
https://image.hant.se/Jonna-Lawaets-byline.png.jpg?imageId=9007046&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Jonna Lawaetz
Lotta Engberg, Mikael Sandström
Lotta Engberg och Mikael ”Doktor Mikael” Sandström befann sig nyligen på solsemester.
Något Lotta delade med sig av på Instagram – en bild som väcker oro hos följarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Lotta Engberg, 60, och Mikael "Doktor Mikael" Sandström, 64, kärlekssaga startade 2020 och sedan dess har kärleken fortsatt blomstra. Nu har de hunnit flytta ihop och ser ut att njuta av livet och varandras sällskap till fullo.

Både Lotta och Doktor Mikael har hektiska arbetsscheman och har fullt upp på den fronten. Men då och då ser de även till att ta välförtjänta semestrar tillsammans. De har varit i paradis såsom Maldiverna, Grekland, Spanien och nyligen besökte de Miami i USA.

Lotta Engberg och Doktor Mikaels separata sommarplaner

Sommaren kommer i vanlig ordning vara fullspäckad, Lotta programleder i vanlig ordning Bingolotto och står även på scenen på nöjesfältet Liseberg för succéprogrammet Lotta på Liseberg.

Annons

Även Mikael har haft fullt upp. Förutom att han nyligen släppte en egen bok Sånt är livet: berättelser från akuten. Så berättade han även om sina och Lottas planer för sommaren. Något han tidigare bekräftade för Hänt i ett meddelande.

"Vi ska jobba en hel del i sommar så det blir semester nu istället. Dessutom går boken bra så jag har fått en ny förfrågan om att skriva en bok till. Jag tillbringar en hel del tid med att fundera över om jag har bra material till detta. Kanske lite mer om överlevnad och lite mindre om döden?"

Eftersom det inte blir så mycket kvalitetstid i sommar för paret så bestämde de sig för att åka på en resa tillsammans innan alla åtaganden drar igång. På Instagram delade Lotta med sig av en bild på paret från resan.

”6 dagar in på semestern!! Varje dag med M är en dag i sig. Äskar varje dag!!,” skriver Lotta i sitt inlägg.

Följarnas oro för Lotta Engberg och Doktor Mikael

Paret ser ut att njuta ordentligt av lite ledighet och solens varma strålar. På bilden ser de ut att vara rejält solbrända, något som flera följare reagerat på och tydligt uttrycker sin oro.

Annons

"Glöm inte solskyddsfaktor kära ni", kommenterar en följare.

"Glöm inte solkräm. Så fina ni är", skriver en annan.

"Wow vilken bränna det blivit där. Glöm inte att smörja in er", hälsar en tredje.

"Inte sola för mycket, det är inte bra för huden", skriver en fjärde.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, SVT

Annons