Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarnas ilska mot Gry Forssell – efter bilden på Instagram: "Känns inte okej"

03 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
På en bild på Instagram poserar Gry Forssell med en lejonunge i famnen. Nu rasar följarna mot tv-profilen.
Annons

Att följare inte uppskattar när kändisar frotterar sig med vilda djur på semestern eller på djurparker är tydligt sedan tidigare. Den senaste tiden har bland annat tittare rasat mot TV4:s Nyhetsmorgon efter att reportern Maria Forsblom träffat delfiner på Kolmården, eftersom många tittare inte anser att man ska hålla vilda djur i fångenskap. Så sent som förra veckan riktade läsare också kritik mot bloggaren Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, efter att hon poserat med två kameler i koppel under en resa till Marocko.

Nu riktar också många stark kritik mot TV4-programledaren och Mix Megapol-profilen Gry Forssell, 44, efter att hon under påskhelgen publicerat en bild på Instagram där hon kramar en lejonunge.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Throwback… Är typ avis på mig själv”, skrev hon glatt till bilden.

En del följare hyllar bilden och tycker att den är söt, men andra är rasande över att programledaren håller i ett vilt djur.

Annons

“Inte särskilt imponerad! Vilda djur hör inte hemma i famnen på människor. Speciellt inte människor som inte jobbar med viltvård”, skriver en.

“Håller helt med dig! Jag är inte heller speciellt imponerad, tvärtom så är det väldigt tråkigt att se”, skriver en annan.

“Dessutom stör det mig så mycket att folk fortfarande rider kamel, elefant och gosar med sönderdrogade djur utomlands. Vet att det inte har något med inlägget och göra men vi vet för mycket hur hemskt djuren mår och fortsätter. För jävligt”, skriver en tredje.

“Nej, känns inte okej”, skriver en fjärde.

Gry Forssell har ännu inte svarat sina följare på deras kritik.

Foto: IBL

Annons