Följarnas ilska mot Carola efter bilden på barnen Zoe och Amadeus

Följarnas ilska mot Carola – efter detaljen i nya bilden med barnen Zoe och Amadeus

Carola Häggkvist hyllas för det mesta till skyarna för sin vackra sångröst och mysiga inlägg på sociala medier.
Men en detalj i hennes nya bild från en härlig familjedag med barnen får följarna att rasa.
”Jag hoppas att du skämtar”, skriver en av följarna i hennes kommentarsfält.
Slå på ljud

Carola Häggkvist, 53, hade sitt stora genombrott redan som 17-åring då hon slog igenom i Melodifestivalen med låten Främling. Sedan dess har deltagit i tävlingen otaliga gånger och har närmast blivit helgonförklarad efter att ha sjungit sig raka vägen in i svenska folkets hjärtan med hitlåtar som Mickey och Fångad av en stormvind.

Förutom hennes musikaliska karriär har det även skrivits löpsedlar i metervis om Carolas privatliv. Inte minst om hennes kärleksliv som har varit stormigt genom åren. 2000 valde Carola och ex-maken Runar Sörgaard att skilda vägar efter tio år som gifta. Tillsammans har de sonen Amadeus, 21, och uppbrottet blev allt annat än enkelt. Då hon 2014 ställde upp i TV4:s publiksuccé Så mycket bättre vägrade hon att nämna ex-maken vid namn.

– Det känns bättre att säga min sons pappa, sa hon då.

Besökte Kungsträdgården med barnen

Carola har också dottern Zoe, 10, som hon adopterade från Sydafrika efter skilsmässan från Runar.

Nu väljer Carola att på Instagram dela med sig av en härlig dag tillsammans med barnen då de bland annat tog en promenad genom Kungsträdgården i centrala Stockholm och besökte ett café.

“Lycka är att möta våren med sina barn i Kungsträdgården under körsbärsblomningen! Ta en enkel lunch och hinna prata med varandra”, skriver hon till inlägget där hon visar upp sig leende tillsammans med de två barnen.

Kritikstormen mot Carola

Men det är inte alla som är nöjda med Carolas soliga bilder. I kommentarsfältet är det en salig blandning av kärlekshyllningar till den folkkära artisten, och folk som undrar vad hon egentligen håller på med.

Anledningen? Corona såklart.

“Herregud vad folk är ute, inte konstigt att det sprids som en löpeld i Stockholm”, skriver en av följarna medan en annan skriver:

“Kändisar sätter normen. Låt oss alla dra in till Kungsan för att ta bilder till Instagram i påsk, risk för folksamling. Kungen kunde inte sagt det bättre: ‘Tänker jag på mina medmänniskor eller satte jag mig själv i första rummet?’. Carola gör sitt val”. 

Jag hoppas att du skämtar”, skriver ännu en.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!