Följarnas frågor till Phillipe Cohen – efter tuffa tiden med Bianca

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso

Karin Törnblom/TT
Att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen går igenom en tuff period har inte gått många förbi.
Nu får Phillipe en hel del frågor om relationen.

Det är ingen hemlighet att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen går igenom en tuff tid just nu. De har ju varit ett par i stort sätt under hela deras vuxna liv, men det har inte alltid varit enkelt.

Flera gånger har de gjort slut eller bestämt sig för att ta en paus för att senare hitta tillbaka till varandra.

Nu verkar det som att de är i svacka igen. Han syns inte längre i hennes videor eller inlägg på sociala medier, och vice versa.

LÄS MER: Fredrik Wikingssons ilska mot Alexander Kronlund

Tuffa tiden i relationen

Bianca Ingrosso har tidigare också bekräftat att de har det svårt, det gjorde hon i en öppenhjärtig Youtube-vlogg från mitten av september.

– Just nu går vi igenom en väldigt tuff period. Jag hoppas att vi kommer att lösa det och att vi kommer att komma ur det. För helt ärligt ser jag ingen annan jag vill gifta mig och skaffa barn med och jag hoppas att vi kommer att hålla för evigt. Men för att vara ärlig så går vi igenom en tuff period, sa hon då.

I Wahlgrens värld har tittarna också kunnat följa med under en väldigt jobbig tid. Det var nämligen så att Bianca Ingrosso varit gravid, men beslutat sig för att göra abort.

– Phillipe vill inte. Och jag har inte velat berätta det för jag har inte bestämt mig. Och då ville jag inte berätta för jag vill inte att första ska... och han vill verkligen inte nu, säger hon till mamma Pernilla Wahlgren, 52, i avsnittet.

Hon har senare kommenterat beslutet på Instagram, och skrev då:

”Otroligt viktigt att poängtera är att jag inte blev tvingad till något och att det var ett gemensamt beslut mellan mig och Phillipe. Det är även viktigt för mig att förtydliga att beslutet inte bottnar i att någon av oss inte ”känner sig redo”. Vi båda två känner att vi hade varit redo för utmaningen som föräldrar, men tyvärr inte tillsammans där och då på grund utav många olika faktorer”, skriver hon.

Frågorna till Phillipe Cohen

Phillipe Cohen har själv inte kommenterat det hela på sociala medier, och det har gått en tid sedan någon uppdatering om deras relation kom.

Det har gjort att flera följare börjat vända sig till Phillipe Cohen. Han driver ju också en Youtube-kanal där han lagar mat och på den senaste videorna har det dykt upp en del frågor om relationen.

”Har du och Bianca gjort slut igen?”, undrar en tittare.

”Är du och Bianca ihop?”, frågar en annan.

”Har du och Bianca gjort slut?”, skriver en tredje.

Phillipe Cohen har inte svarat på följarnas frågor.

Bild: Karin Törnblom/TT

Läs också: Ellen Bergströms ord om förändringen efter relationen med Niclas Lij

Läs också: Bianca Ingrosso i storbråk med Phillipe Cohen – grannarna ringde på

SENASTE NYTT!