LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarnas chock efter Måns Zelmerlöws bild på barnen – detaljen visar

05 sep, 2023 
Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw har varit utomlands och njutit av värmen med hela familjen.
Nyligen publicerade Måns en härlig semesterbild – som fick flera följare att reagera på en viss detalj.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paul Rey om festkvällen med Måns Zelmerlöw: ”Folk skrek...”Brand logo
Paul Rey om festkvällen med Måns Zelmerlöw: ”Folk skrek...”

Måns Zelmerlöw, 37, har tagit en välförtjänt semester i sommar tillsammans med frun Ciara Janson Zelmerlöv, 36, och barnen.

Måns och Ciara föll för varandra 2015 och fyra år senare ringde bröllopsklockorna för paret. Sedan dess har mycket hänt, idag har Måns och Ciara två gemensamma söner, Albert och Ossian, och sedan tidigare relation har Ciara även sonen Archie som Måns blivit bonuspappa till.

Måns Zelmerlöws semester tillsammans med familjen

Både Måns och Ciara är fenor på sociala medier och på Instagram har de uppdaterat sina följare om den härliga sommaren tillsammans. Familjen som bor till vardags i England har hälsat på i Sverige under semestern och Måns har även jobbat lite på hemmaplan.

Nyligen kunde vi se den gamla allsångsledaren göra comeback på Skansen, då han gästade Pernilla Wahlgren under årets säsong utav Allsång på Skansen. Han dök även upp på scenen i Lotta på Liseberg tillsammans med Per Andersson.

Måns Zelmerlöws bild chockar följarna – alla ser samma sak

Men det är inte bara Sverige familjen besökt under sommaren. De har även tagit sig till varmare breddgrader – till Kreta i Grekland. På Instagram har både Måns och Ciara publicerat bilder från deras resa. Nyligen delade Måns med sig av ett bildspel från det soliga Kreta och i en av bilderna kunde man se han och alla barnen.

Annons

”Snälla låt det inte ta slut... att resa med barn är annorlunda och det här är första gången vi provar något liknande - all inclusive, barnklubb, charterflyg etc. Det har överträffat alla förväntningar! Bara det att vi får lite vuxentid här och där!”, skriver han till inlägget.
Just bilden på Måns och barnen har fått flera följare att reagera på en viss detalj. Nämligen hur stora de har blivit.

”T.o.m minsting har blivit så stor”, skriver en.

”Och pojkarna växer”, skriver en annan.

”Så härligt det ser ut och vilken fin familj ni är”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

Annons