LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöw och Ciara visar upp familjelyckan – bilderna från semestern

29 aug, 2023 
Moa Risberg
Måns och Ciara.
Måns Zelmelöw och frun Ciara har varit på semester i Sverige.
Nu visar de upp glädjen och lyckan tillsammans med barnen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”Brand logo
Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”

Måns Zelmerlöw, 37, har passat på och njuta av sin ledighet och semester tillsammans med frun Ciara Janson Zelmerlöv, 36, och barnen nu i sommar.

Måns och Ciara träffades för första gången på ett bröllop 2015 och föll då pladask för varandra, fyra år senare ringde bröllops klockorna för paret då de själva fick gå ner för altar gången.

Idag har paret de två gemensamma sönerna Albert och Ossian ihop, och sedan tidigare relation har Ciara även sonen Archie som Måns blivit bonuspappa till.

Sommar glädjen för familjen Zelmerlöw

I sommar har Måns och familjen som till vardags bor i England, varit och semestrat i Sverige. Men helt ledigt har såklart inte artisten tagit i sommar då han kombinerat sin Sverige vistelse med både nytta och nöje.

Nyligen kunde vi se den gamla allsångsledaren göra comeback på Skansen, då han gästa Pernilla Wahlgren under årets säsong utav Allsång på Skansen.

Måns passade även på att gästa Lotta på Liseberg tillsammans med kompanjonen Per Andersson innan det bar av till nästa stopp på sin lilla Sverige turné, som han delade med sig av på Instagram.

Annons

På Instagram visar han även upp bilder på hur han och barnen besökt Swedish Open under tennisveckan i Båstad.

Lyckan i familjen – det stora steget för sonen

Det är inte bara Måns som flitigt uppdaterat sina sociala medier i sommar, nyligen visade Ciara upp den stora glädjen i familjen i ett inlägg på Instagram.

Hon delade nämligen med sig av glädje beskedet och berättade att parets yngsta son, Ossian tagit sina fösta steg. I videon visade hon upp hur han glatt stapplade fram och ute på gräsmattan när han tog sina första kliv framåt i livet.

Inte nog med att sonen tagit sina första steg nu i sommar, nu visar Ciara och Måns upp den senaste lyckan i familjen på sin Instagram.

Nämligen att familjen nu befinner sig på en semester tillsammans i solparadiset, Plakias, på Kreta i Grekland, något som de glatt delar med sig härliga bilder ifrån på sina Instagram-storys.

FOTO:

Annons