LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarna i chock efter Fredrik Eklunds nya video med barnen: ”Kan inte..”

26 sep, 2022 
FREDRIK EKLUND
Den svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund är pappa till barnen Milla och Freddy.
Nu har han delat med sig av en ny video på barnen – som får följarna att tappa hakan helt och hållet.
Annons
Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjadBrand logo
Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad

Det var fem år sedan som den svenske toppmäklaren Fredrik Eklund, 45, och maken Derek Kaplan, 47, blev föräldrar till tvillingarna Milla och Freddy.

Fredrik har slagit igenom stort i USA efter sin medverkan i Million Dollar Listing New York. Han har sålt bostäder till stjärnor som Sarah Jessica Parker, 57, Britney Spears, 40, Leonardo DiCaprio, 47, och Daniel Craig, 54.

När Fredrik och Derek fick tvillingarna var lyckan total eftersom att de kämpat i många år för att få barn, men drabbats av flera missfall.

Därför har tvillingarna olika pappor

Något som följarna tidigare lagt märke till är att Milla är lite extra lik Fredrik och Freddy är lite extra lik Derek. Detta är faktiskt inte så konstigt i och med att Fredrik är biologisk pappa till Milla, och Derek är biologisk pappa till Freddy. Bara veckor före tvillingarna föddes gjorde Fredrik Eklund en intervju med Hänt och avslöjade att de aktivt valt vilket kön de ville ha på barnen.

Annons

– Det funkar så att man gör ett embryo och sen får man bestämma vad man ska stoppa in, så att säga. Och då valde vi en flicka och en pojke, men man kan välja vad som helst. Det är fantastiskt att det funkar, sa han då.

Följarnas chock efter nya videon på tvillingarna

Att visa upp sina barn på sociala medier är en fråga som föräldrar har olika åsikter om. Vissa föräldrar väljer att inte visa upp sina barn alls medan andra föräldrar mer än gärna visar upp sina barn. Fredrik och Derek hör till den andra kategorin, det vill säga de som gärna visar upp sina barn.

I en ny video på Instagram visar Fredrik nu upp barnens lycka över att vara på Disney-kryssningen. Och den nya videon får följarna att fullständigt tappa hakan.

”Jösses de är så söta, jag kan inte hantera detta!!!”, skriver en person.

”De är bara ren perfektion”, skriver en annan.

”Varfööööööör är de sååååå vackra!!!!”, skriver en tredje.

”Jag tror att ni har de vackraste barnen jag någonsin har sett i hela mitt liv”, skriver en fjärde.

FOTO: RCF / MEGA, TT

Annons