TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarnas chock efter första helkroppsbilden på Anna Book: "Vilket jobb!"

04 sep, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Anna Books förvandling efter Biggest Loser VIP chockar följarna – som fått ta del av en helkroppsbild. "Är detta Anna? Tjusigt,..!".
Annons

Anna Book, 47, är en av sju kändisar som i höst kommer visa upp sin stora livsförändring i “Biggest Loser VIP” i Sjuan.

På sociala medier har hon visat upp sin förändring som inte bara består av ett tillsynes större viktras. Anna Book har även lagt ner en större summa pengar på att fixa till sina tänder, samt tatuerat ögonbrynen. Men trots att hennes följare fått ta del av en mängd nya bilder på artisten så har de hittills inte fått se henne från topp till tå.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Förrän nu.

Häromdagen när TV4 hade sin årliga höststart publicerade nyhetsankaret Henrik Alsterdahl en bild på sig själv, maken Anders Pihlblad och Anna Book– och på den kan man se hela Anna för första gången sedan den hårda inspelningen startade.

“Är detta Anna? Tjusigt,..!”, skriver en person.

“Vilket jobb Anna gjort”, berömmer en annan.

Samtidigt är det flera som är besvikna över att få se hennes förvandling redan nu, de hade hellre avstått spoilern och sett slutresultatet i tv-rutan i höst.

https://www.instagram.com/p/BYX9x8jAX3p/?taken-by=henrikalsterdal

FOTO: Ibl, Instagram

Annons