LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Följarnas chock efter Edward Bloms nya bild på sonen: ”Så galet”

22 maj, 2019 
AvOla Brising
Följarnas chock efter Edward Bloms nya bild på sonen: ”Så galet lika”
Instagramföljarna häpnar över Melchiors födelsedagsbild – för att han är så häpnadsväckande lik pappa Edward Blom. ”Så galet lik sin pappa!!”, menar en följare.
Annons
Följarna häpnar efter Måns Zelmerlöws nya bild på sonen – 1 år efter födseln: ”Så lik dig!”Brand logo
Följarna häpnar efter Måns Zelmerlöws nya bild på sonen – 1 år efter födseln: ”Så lik dig!”

Igår fyllde Edward Bloms, 48, son Melchior fyra år, och dagen till ära la hans pappa ut en bild av honom, mamma Gunilla Kinn, 47, och hans lillebror Zacharias, 10 månader, på Instagram. Till bilden skrev Edward:

”Tänk att det var fyra år sedan den här lilla pojken för första gången lades i mina armar, alldeles nyfödd. Idag fyller han år – hurra!”

Massvis av följare har under det knappa dygn som gått sedan Edward la ut bilden skrivit och gratulerat Melchior via kommentarsfältet på hans fars Instagram. Och det är väldigt många av dessa som dessutom häpnar över hur lika far och son är varandra utseendemässigt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Så lik dig”, skriver exempelvis en följare.

En annan konstaterar:

”Pappa upp i dagen”

En tredje skriver:

”Han liknar dig redan väldigt mycket! Blicken!”

Någon inflikar:

”GRATTIS! Lill Edward”

Melchior galet lik sin pappa

Och ytterligare en person skriver:

“Så galet lik sin pappa!!”

På den sista av dessa kommentarer svarar även Edwards fru Gunilla glatt:

“Japp, OCH sin morfar”

Förutom Melchior och Zacharias, som föddes i slutet av juli 2018, så har även Edward och Gunilla dottern Wilhelmina, 2. Gunilla och Edward har varit ett par sedan augusti 2010 och de kämpade länge i motvind för att bli föräldrar. Så pass att de nästan gav upp hoppet om en bebis.

Annons

– Vi hade försökt få barn på olika vis nästan ända sedan vi träffades. Vi hade accepterat att det kanske inte skulle bli några och tyckte att vi hade ett bra liv ändå. Så när jag till sist blev gravid på naturlig väg var det ju inget mindre än ett mirakel, har Gunilla berättat till Svensk Damtidning.

Och det är inte konstigt om även Edward ser det som något av ett mirakel. Han är nämligen praktiserande katolik och efter att Melchior väl föddes har barnen börjat komma i en rasande fart. 2017 kom Wilhelmina och den 25 juli förra året var det alltså dags för lille Zacharias att för första gången få se dagens ljus.

FOTO: TT, Instagram

Annons