TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarna jublar över Serneholts avslöjande innan förlossningen

10 sep, 2018 
Lina Arvidsson
Marie Serneholts barn besked efter tvillingarna
Marie Serneholts blogg stängdes mystiskt ner i somras. Nu avslöjas anledningen till varför höggravida Marie Serneholts blogg försvann – och vad hon ska göra nu.
Annons

Höggravida Marie Serneholt, 35, får tvillingpojkar vilken dag som helst tillsammans med sambon Fredric Palmqvist, 33.

Förutom en blivande mamma är Marie Serneholt också en flitig bloggare. Fram till juli bloggade hon nästan dagligen och berättade öppet om sin graviditet. Men så stängdes bloggen ner och Marie Serneholts följare lämnades undrande till varför.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Från och med idag kommer du inte längre kunna hitta min blogg på metromode.se. Jag kommer snart kunna berätta var mitt bloggäventyr kommer att fortsätta”, skrev Marie Serneholt sedan på Instagram.

Nu har svaret kommit på varför Marie Serneholt stängde ner sin blogg. Tidningen mama.nu avslöjar att Marie Serneholt börjat blogga för dem.

– Det känns helt fantastiskt att få bli en del av mama! Jag är spänd, peppad och förväntansfull. Det är ju en otroligt spännande och omvälvande tid som väntar och det ska bli så roligt att få dela den med alla härliga mamaläsare, säger Marie Serneholt i en intervju i tidningen.

Annons

Marie säger att hon fått bra feedback och stöd från sina läsare sedan hon började blogga om sin graviditet. Detta spår vill hon fortsätta på.

– Den relationen med läsarna vill jag bygga ännu mer på. Så givetvis kommer det bli en hel del om min nya roll som mamma, men jag vill samtidigt att bloggen ska handla om allt annat jag tycker är skoj i livet som mat, mode, resor, inredning och mitt jobb, säger Marie Serneholt.

Marie Serneholts läsare ser säkert fram emot att få ta del av henne nya inlägg. Förlossningen närmar sig och Marie längtar mest av allt efter att få lära känna sina barn.

– Vilka är de liksom?! Allt känns just nu så overkligt och det känns helt galet att tänka att det som rör sig inne i mig är våra barn. Jag förstår att det säkerligen kommer bli tufft och kämpigt första tiden, men vi längtar efter dem nu! säger Marie Serneholt.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons