Följarna jublar över Jocke och Jonnas nya bild på sonen Lionel

Lionel Lundell är bara en månad gammal, men har redan närmare 70 000 följare på Instagram. Nu har en ny bild på pojken väckt reaktioner från följarskaran, efter att systern Lunabelle fått fatta ett beslut.

Det var i början av augusti som Joakim och Jonna Lundells fans satt på helspänn. Den då gravida mamman hade fått hjälp att sätta igång förlossningen på naturlig väg – vilket gjorde att hennes värkar kom och gick. När också vattnet gick förstod de att det snart var dags: Parets andra barn, sonen Lionel, skulle födas.

Det gjorde han också, och den 12 augusti fick Lunabelle Lundell, 2 år, en brorsa.

Vägen till förlossningen dokumenterades flitigt i sociala medier, på Youtube och i deras realityprogram Familjen Lundell. Där fick tittarna bland annat se när barnets kön avslöjades. Det här skedde genom att deras vän Danjal först fick veta att det skulle bli en kille, och att han fyllde en ballong med blå konfetti som paret sedan spräckte.

– Jag blev så glad. Det kändes konstigt att jag blev så glad, men det kändes bara så självklart helt plötsligt att det skulle vara en pojke, säger Jonna i programmet och Jocke fyller i:

– Jag kände hur det ryckte i mungipan och jag blev glad utan att jag tänkte på det.

Lyckan efter snabba förlossningen

Följarna fick sedan reda på vad sonen skulle komma att heta.

– Då är det alltså Lionel Logan Alexander Lundell, säger paret i en Youtube-video.

Sen kom alltså den stora dagen, förlossningen gick bra och familjen Lundell utökades med en till grabb. Det gick också väldigt snabbt. Nästan för snabbt för pappans del som inte hann in till själva födelsen.

– Det lite tråkiga är att Jonna födde på i princip två minuter vilket ledde till att Lionel redan hade fötts för typ två minuter sedan när jag kom in i salen. Det är lite tråkigt men det viktiga är att han är här, att han mår bra, att Jonna kände att det var okej vilket hon gjorde, sa Joakim Lundell på sin Instastory.

Nya bilden på Lionel

Och intresset för paret och deras son är stort. Efter att Lionel gjort sin intåg i världen gjorde han samma sak på Instagram. Anledningen, skriver föräldrarna, är att de inte vill trötta ut följarna med bilder på honom i sina andra kanaler. Jonna och Joakim Lundell har gjort samma sak med dottern Lunabelle, som i dag har runt 215 000 följare.

På en av de senaste bilderna av Lionel har han på sig en Mochino-body – något som Lunabelle tydligen ligger bakom.

”Storasyster valde outfiten idag!”, står det att läsa i bildtexten. Det är något som gillas skarpt av följarna.

”Sötnöten! Vilket bra val av Lunis”, skriver en person.

En annan skriver:  ”Så gulligt och så snällt av Lunnabelle” och en tredje gläds åt familjens lycka:

”Sötisen. Det går inte att beskriva hur söt han är. Jag är så glad för er skull att ni äntligen har fått två små gullungar”. Samtidigt regnar det in hjärtan i kommentarsfältet.

 

Ja, Lionels sociala medier-succé verkar alltså fortsätta spikrakt uppåt!

Bild: Karin Törnblom/TT, Instagram