LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarna jublar över Aron Andersons nya bild – stora händelsen

24 feb, 2024 
Linn Seipel
aron anderson
Aron Anderson behöver verkligen inte hjälp från någon – med något!
Det visar han i denna nya bild, vilken får följarna att jubla!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mycket spenderar Lyxfällan-Magdalena Kowalczyk på shopping – ombytta roller med programledarenBrand logo
Så mycket spenderar Lyxfällan-Magdalena Kowalczyk på shopping – ombytta roller med programledaren

Äventyraren och föreläsaren Aron Anderson, 35 har kommit att bli en förebild för många människor med sitt inspirerande sätt att leva. Gång på gång har han visat att rullstolen inte behöver vara ett hinder för att göra nästan någon ting egentligen. Han är dessutom den första rullstolsbundne att medverka i Let's dance och så även bestiga Kebnekaise.

Aron Andersons bild hyllas av följarna: ”Vardagshjälte”

Det verkar således inte finnas något hinder för stort för Aron! Nyligen lade han upp en bild på sin Instagram där det nästan ser ut som att han står upprätt. Han har precis klättrat på en stege och installerat en stakmaskin helt själv. Till bilden skriver Aron:

”Behöver du hjälp att sätta upp stakmaskinen Aron?” Nej tack, om jag tog mig upp för Kilimanjaro så borde jag ta mig upp på denna stege också”

Något som får följarna att jubla i kommentarsfältet.

”Heja dig”, skriver en.

”Du är en fantastisk förebild”, skriver en annan.

Annons

”Krigare”, skriver en tredje.

”Kan själv, ett bra ord”, skriver en fjärde.

”Du är så underbar, vilken vardagshjälte du är ”allt är möjligt bara man vågar testa”. Det är min livsfilosofi också”, berättar en femte varpå Aron svarar instämmande i en vändande kommentar ”Helt rätt”.

Aron Andersons tuffa tid på sjukhuset: ”Så ont att jag spydde”

Hänt är glada att se att Aron verkar vara på benen igen. Det var nämligen inte alls länge sedan han åkte akut in till sjukhus i det mycket smärtsamma tillståndet – tarmvred.

”I onsdags satt jag i bilen på väg från sälen till Göteborg när jag plötsligt började få riktigt ont i magen. Ju närmare jag kom desto ondare gjorde det och istället för en trevlig middag med vänner fick dom skjutsa mig till akuten på Sahlgrenska 🚑 Väl där hade jag så ont att jag spydde 🤮 av smärtan och man kunde snabbt konstatera att jag hade tarmvred (tarmarna har slagit knut på sig).”, skrev han i ett inlägg på Instagram i början på månaden.

Det är dessutom inte första gången Aron drabbats av det fruktansvärd. Han har nämligen opererats för tarmvred 15 år tidigare berättar han.

”Jag fick morfin för att dämpa smärtan och efter några timmar i en sjukhussäng släppte smärtan till slut helt (så otroligt underbart skönt!!!). Jag hade en väldig tur som slapp operation och kunde till slut checka in på mitt hotell på småtimmarna. Vilken lättnad!”

FOTO: TT/Instagram

Annons