ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Aron Anderssons bakslag – vattenläcka upptäckt under renoveringen

21 jun, 2023 
Aron Andersson
Aron Andersson har inte turen på sin sida.
Mitt under renoveringarna av nya lägenheten upptäcktes nyss en vattenläcka.
– Några hantverkare skulle byta garderoben så hör de av sig första dagen på renoveringen och bara "du, det är svartmögel här", säger Aron till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aron och Jasmine om resan till USA tillsammans efter Let's danceBrand logo
Aron och Jasmine om resan till USA tillsammans efter Let's dance

Äventyraren Aron Andersson, 35, gjorde succé då han tävlade i TV4:s dansprogram Let's dance. Att ta sig an nya utmaningar är nämligen just exakt det som lockar Aron.

I sommar väntar nya äventyr och denna gång med nya flickvännen Maria vid sin sida. I samband med medverkan i Let's dance bekräftade Aron att han genomgått en skilsmässa från tidigare fru Anja Malmberg, 43. Nu berättar han för Hänt hur relationen mellan de två ser ut idag.

– Vi är på god fot så det är lugnt, säger Aron till Hänt.

Aron Anderssons bakslag – plötsliga vattenläckan under renoveringen: ”Svartmögel”

Sedan uppbrottet har Aron hunnit flytta in i en ny lägenhet. Bostaden har han trivts bra i men dessvärre har han nu stött på patrull.

Annons

– Jag trivs jättebra men jag har fått en jävla vattenskada bara så det suger. Jag skulle renovera en garderob när jag var bortrest, några hantverkare skulle byta garderoben så hör de av sig första dagen på renoveringen och bara "du, det är svartmögel här". Så visade det sig då att det varit en vattenläcka där bakom garderoben, säger Aron och fortsätter:

– Det är lite segt. Sovrummet är kaos just nu, golvet är upprivet och ah. Det kommer lösa sig men allt sånt där tar sån tid bara. Men det blir nog bra, det är ett i-landsproblem.

Ovissheten efter upptäckten: ”Badrummet kanske måste rivas också”

Även om renoveringen inte var medräknad i Arons plan så ser han positivt på att läckan hittades.

– Det var irriterande men samtidigt är det jättebra att bli av med, man ska ju inte sova i mögel, det är jättedåligt. Så det var väl bra men samtidigt kände man mest va fan.

Är det bara garderoben eller blir det en större renovering på grund av upptäckten?

– Badrummet kanske måste rivas också om vattnet har gått in där så då gör man väl badrummet lite fräschare också så det är väl isåfall nice men samtidigt tycker jag mitt badrum är helt okej så det behöver ingen renovering, säger Aron.

– Nu är man iallafall inte hemma lika mycket under sommaren så det hade varit värre om det hade hänt på hösten eller vintern när man är hemma mer.

FOTO: TT

Annons