LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola Häggkvist byter namn i sista stund – bilderna skapar reaktioner: ”Mycket hud”

18 maj, 2024 
Carola Häggkvist har många bollar i luften och släpper snart även en ny singel! Inför det fotar hon till sitt omslag, men bilderna får följarna att reagera.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här skiner Carola Häggkvist – visar upp makalösa outiftenBrand logo
Här skiner Carola Häggkvist – visar upp makalösa outiften

Folkkära Carola Häggkvist, 57, är van vid att ha ett hektiskt schema och befinner sig ofta ute på vägarna för olika spelningar och turnéer. Nyligen såg vi henne delta i en mellanakt i årets Eurovision Song Contest ihop med Charlotte Perrelli.

Efter det befinner sig Carola fortsatt i Malmö, men nu är det istället fokus på andra grejer. Snart släpper sångerskan nämligen en sprillans ny singel.

Carola byter namn på låten – visar upp avklädda bilderna

Det är på sin Instagram som Carola berättar för följarna om nya låten. Där förklarar sångerskan att hon bestämt sig för att byta titel på låten.

”Jobbar fram kommande singel omslag! Här på en bänk i Malmö.. Och ja, den är längtansfull i sitt uttryck, på mer än ett plan. Vi har bytt titeln från ’Hela mig’ till ’Rör vid mig’”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Låten är gjord med samma producent och låtskrivare som ’Händer upp’! Calle Ask & co. Singeln kommer förhoppningsvis bli färdig mixad och klar till Drömmen festivalen på Stadion den 25 maj.”

I samma veva delar Carola ett antal olika bilder på sig själv, som potentiellt kan komma att pryda omslaget för nya låten. På bilderna syns hon ligga ner på en bänk, iklädd en lila klänning. En av bilderna är svartvit, där sångerskan håller handen för bröstet.

Följarnas reaktioner på Carola Häggkvists bilder

I kommentarsfältet är det flera följare som reagerar på bilderna.

”Wow vilka underbara bilder på dig”, skriver en följare.

”Den svartvita bilden är väldigt fin. Så även de andra men den stack ut tyckte jag”, skriver en annan.

”Alla bilderna är fina, men väl mycket hud? Tänker att du står ut i den trenden bland artister att visa allt. Att du har integritet! Och lyser från insidan. Men du känner själv vad som är du idag och vad du är bekväm i.”, skriver en tredje.

”Oh my god! Otroligt bra och vackra foton på dig”, skriver en fjärde.

FOTO: TV4Play / Instagram

Annons