Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Följarna häpnar över upptäckten i Elin Näslunds bild på sonen

03 maj, 2019 
Ensam mamma-Elin Näslund och Marcus bebis
Elin Näslund och Marcus Svanberg som fann lyckan i årets Ensam mamma söker fick under måndagen barn! Nu delar Elin en bild på den lille och avslöjar att de fått en son – och följarna är inte sena med att notera något i bilden.
Annons

När årets säsong av Ensam mamma söker drog igång på Viafree och TV3 i vintras fick tittarna redan innan premiäravsnittet veta att en av mammorna, Elin Näslund, väntade barn med killen hon fattat tycke för under inspelningarna av programmet.

I det sista programmet fick tittarna slutligen veta att den blivande pappan till Elins andra barn var Marcus Svanberg. Elin har sedan en tidigare relation dottern Freja, 5.

I måndags kom den väntade lilla äntligen till världen. Elin och Marcus delade med sig av den glada nyheten på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Idag blev vår värld så mycket större! Välkommen till oss, vår stora lilla kärlek”, skrev Elin Näslund i ett inlägg på Instagram under måndagen.

Nu avslöjar Elin för första gången att hon och Marcus fått en son när hon delar en nya bebisbild.

Så självklart att det var just precis dig som vi väntade på. Vill passa på att säga tusen, tusen tack för alla fina grattis och meddelanden, vi är överväldigade och ni ska veta att jag läser precis allt även fast det är omöjligt att svara var och en just nu”, skriver Elin i inlägget och fortsätter:

Annons

Men tack, från djupet av mitt hjärta! Vi njuter för fullt i bebisbubblan och lillebror har verkligen världens stoltaste storasyster!

Följarna tycker sig se detaljen i bilden

Bland kommentarerna reagerar följarna på att sonen redan är lik Marcus.

Grattis till er lilla prins, och visst är han lik pappa”, skriver en.

Åh! och så lik pappa. Grattis!”, skriver en annan.

Väldigt lik sin pappa”, skriver ännu en.

Håller med så lik pappan!”, skriver en till.

I en intervju med Mama har Elin tidigare uttalat sig om irritationen över att folk frågat vad för kön paret väntat.

– Jag är otroligt trött på frågan om vi kollat kön och på kommentarer kring huruvida min mage är en flick- eller pojkmage. Det enda som avslöjandet av kön egentligen avslöjar är hur benägna vi är att redan i magen tvinga på stereotypa könsroller på våra ofödda barn. Det tycker jag både är ledsamt och tröttsamt.

FOTO: TT, Instagram

Annons