Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tove Los nya förvandling – fansen tappar hakan: ”Helt besatt”

31 maj, 2018 
Tove Los nya stil
Inför spelningar i Sverige har Tove Lo passat på att uppdatera sin look. Hon visar upp det nya resultatet på Instagram och följarna häpnar.
Annons

Tove Lo, 30, eller som hon egentligen heter, Tove Nilsson, är den svenska artisten och producenten som tagit både USA och världen med storm. Förutom att ta plats på scenen själv i både form av sång och framträdande med viktiga och starka budskap har hon även skrivit hitlåtar till andra stora artister. Bland annat har hon skrivit låtar till svenska duon Icona Pop och till världsstjärnan Ellie Goulding.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Just nu har hon spelningar i Sverige och väl här passade hon på att göra en förändring. Hon har färgat sitt mörkblonda hår till platinablont med silvriga toner.

Så exalterad över att få ha konserter i Sverige den här veckan!!! Så jag har gjort mitt hår!!”, skriver hon på Instagram medan hon visar upp den nya hårfärgen på bild.

Bland kommentarerna på Instagram jublar hennes följare över det nya håret.

Jag är helt besatt av ditt nya hår”, skriver en.

Ditt nya hår är bara wow!”, skriver en annan.

Omg ja ditt nya hår är helt fantastiskt!”, skriver ännu en.

Jag har för många känslor kring ditt nya hår”, skriver en till.

Se bilderna på Tove Los nya stil här:

FOTO: Instagram, Ibl

Annons