Tove Lo avslöjar vem hennes hemlige pojkvän är

Han är från Nya Zeeland och heter Charlie. För första gången berättar sångerskan Tove Lo om pojkvännen och att hennes nya svärmor vill att de ska skaffa barn.

Då  Tove Lo, 30, sommarpratade i mitten av juli sa hon att hon inte hade en aning om hur framtiden skulle se ut för henne. Skulle fortsätta festa och turnera vilt eller bli mamma och leva tryggt, om än relativt uttråkad, om tio år. Hon hoppades att det kanske kulle kunna gå att kombinera och berättade att hon hade en ny pojkvän som hon faktiskt kände att hon faktiskt verkligen älskade:

– Framförallt nu när jag träffat dig, du som håller hela mitt hjärta med världens finaste händer, sa hon riktat till den nye mannen i hennes liv.

Som flera gånger tidigare under de senaste åren då hon haft förhållanden valde sångerskan dock att hålla vem den nye pojkvännen var hemligt. Hon har alltid varit väldigt restriktiv med att prata om sina förhållanden i media.

Under vintern har Tove däremot valt att lägga ut en del romantiska kärleksfulla bilder av sig själv och sin älskling i sociala medier som Instagram och Twitter:

Över nyår var de exempelvis i Nya Zeeland tillsammans:

Och i kvällens ”Skavlan” på SVT avslöjar Tove till sist att han kommer från Nya Zeeland och heter Charlie. Hon berättar även hur hennes nya svärmor har försökt pusha henne till att bilda familj med honom. Efter att pojkvännens mamma frågat hur länge Tove tror att hon orkar fortsätta sitt kringflackande turnéliv nu när hon fyllt 30 berättar Tove:

– Hon sa, du vet om du vill ha familj och så där ”that window is closing”, berättar Tove med ett skratt.

Hon fortsätter:

– Jag sa att jag aldrig sett mig själv med familj tills jag träffade Charlie, men nu känner jag att det är någonting jag ändå kan tänka mig och då började hon le direkt.

Sångerskan som hade ätstörningar då hon var i tonåren läser även högt ur en dagbok hon skrev i den åldern:

”Jag har gått upp till 57 kilo. Katastrof! Jag måste gå ner typ sju kilo jättesnabbt för när jag var i New York så kom det fram en modellscout till mig som sa att jag ska besöka hans boss. Så jag och Carro åkte dit och så tog han lite kort som han skickade till Mikas, eller som han sa att han skulle skicka till Mikas, och så skulle han höra av sig till oss. Hihi. Coolt! Men han sa också att vi behövde gå ner typ fem kilo var om inte mer. Speciellt jag eftersom jag var lite kort. Det ska jag göra. Nice! nu måste jag sova. Godnatt

Hon berättar sedan hur det känns att läsa vad hon skrev idag:

– Jag blir så arg. Jag tänker att då var jag liksom 15 – 16 och jag vet också att mina ätstörningar jag hade under tonåren, det var runt då de problemen började.

LÄS OCKSÅ: David Lindgren stoppas efter SVT:s beslut: ”Det är olyckligt”

LÄS OCKSÅ: Chris O´Neill talar ut: ”Då gnäller jag för Madeleine…”

Foto: SVT, Instagram

 

SENASTE NYTT!