TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarna häpnar efter Marie Serneholts bild från kärleksresan: "Omg"

02 jan, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Marie Serneholt har firat nyår i New York med nya kärleken Fredric Palmqvist. På Instagram häpnar nu programledarens följare efter den romantiska bilden hon lagt upp.
Annons

Det var för drygt ett halvår sedan som förhållandet mellan programledaren Marie Serneholt, 34, och Melodifestivalen-stjärnan Johan Gunterberg, 29, från gruppen De vet du tog slut. Men Marie har inte behövt sörja uppbrottet ensam alltför länge.

I oktober kunde Hänt nämligen avslöja att hon återigen hittat kärleken, den här gången i bilhandlaren Fredric Palmqvist, 32. Fredric arbetar på Autoropa, som jobbar med att sälja lyxbilar från exklusiva märken som Ferrari, Range Rover och Porsche och som har kontor i både Malmö och Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Marie och Fredric är supergulliga med varandra. Det märks verkligen att de gillar varandra. De är också sådär barnsliga och busiga ihop, sa en uppgiftslämnare som ville vara anonym, till Hänt då.

Sedan dess har Marie Serneholt varit allt annat än hemlig med sin nya relation. På julafton publicerade tv-profilen en pussbild på henne och pojkvännen och i mellandagarna reste de båda till New York tillsammans. På Instagram har följarna kunnat se hur kärleksparet bland annat avnjutit en romantisk middag på restaurang Buddakan, fika på Café Habana och klubbhäng på TAO Downtown.

Annons

På nyårsafton firade paret med att lägga upp en kärleksfull bild tillsammans, där de finklädda poserar tätt intill varandra. Marie i en gyllene långklänning och höga klackar, Fredric i en svart smoking och fluga. Den uppklädda bilden har också fått programledarens följare att fullständigt häpna.

“Wow”, skriver en.

“Oh my God!”, skriver en annan.

“Chockerande snygga“, skriver en tredje.

Foto: Instgram, IBL

Annons