Följarna häpnar efter Marie Serneholts bild från kärleksresan: "Omg"

Marie Serneholt har firat nyår i New York med nya kärleken Fredric Palmqvist. På Instagram häpnar nu programledarens följare efter den romantiska bilden hon lagt upp.

Det var för drygt ett halvår sedan som förhållandet mellan programledaren Marie Serneholt, 34, och Melodifestivalen-stjärnan Johan Gunterberg, 29, från gruppen De vet du tog slut. Men Marie har inte behövt sörja uppbrottet ensam alltför länge.

I oktober kunde Hänt nämligen avslöja att hon återigen hittat kärleken, den här gången i bilhandlaren Fredric Palmqvist, 32. Fredric arbetar på Autoropa, som jobbar med att sälja lyxbilar från exklusiva märken som Ferrari, Range Rover och Porsche och som har kontor i både Malmö och Stockholm.

– Marie och Fredric är supergulliga med varandra. Det märks verkligen att de gillar varandra. De är också sådär barnsliga och busiga ihop, sa en uppgiftslämnare som ville vara anonym, till Hänt då.

Sedan dess har Marie Serneholt varit allt annat än hemlig med sin nya relation. På julafton publicerade tv-profilen en pussbild på henne och pojkvännen och i mellandagarna reste de båda till New York tillsammans. På Instagram har följarna kunnat se hur kärleksparet bland annat avnjutit en romantisk middag på restaurang Buddakan, fika på Café Habana och klubbhäng på TAO Downtown.

På nyårsafton firade paret med att lägga upp en kärleksfull bild tillsammans, där de finklädda poserar tätt intill varandra. Marie i en gyllene långklänning och höga klackar, Fredric i en svart smoking och fluga. Den uppklädda bilden har också fått programledarens följare att fullständigt häpna.

“Wow”, skriver en.

“Oh my God!”, skriver en annan.

“Chockerande snygga“, skriver en tredje.

Marie Serneholt och Fredric ska få två små barn innan 2018.

Här är den nya gravidbilden som får de svenska kändisarna att tappa hakan.

I december visade Marie Serneholt själv upp nya kärleken Fredric för första gången, iförda matchande jultröjor.

I oktober kunde Hänt avslöja att Fredric var Maries nya kärlek när de var på en romantisk Parisresa tillsammans.

FOTO: TT

Maries nya kille heter Fredric Palmqvist och är framgångsrik bilhandlare.

LÄS OCKSÅ: Bianca avslöjar Serneholts ex – berättar sanningen om okända flirtandet

LÄS OCKSÅ: Läckbergs instagrambild med sonen upprör följarna

Foto: Instgram, IBL

SENASTE NYTT!