Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Flyt som en kändis i sommar – här är 3 måste-ha i värmen

21 jul, 2018 
AvJohanna Bladh
1. Kendall Jenner matchar flamingo och bikini
Annons

Ja, vi vet att det är varmt. Och det verkar som att värmen kommer fortsätta. Ge upp dina planer på att städa ut garderoben, träna eller fixa i trädgården. Det enda vi kan göra nu är att inspireras av kändisarna – dra till stranden och lägga oss på en stor uppblåsbar flyt-leksak. Sommarens trend håller i sig från förra året, här är tre kändisar som maxar strand- och poolhänget i sommar. Inspireras och glöm inte njuta av värmen (snart blir det kallt igen!).

https://www.instagram.com/p/BUeZiJyjXtS/?taken-by=kendalljenner&hl=en

Superstjärnan Kendall Jenner kör på rosa – både när det kommer till flyt-djur och bikini. Självklart guppar hon omkring på en klassisk flamingo, med en stråhatt på huvudet. Är du sugen på en egen kändisfavorit: flamingon – men lite mer originell? Denna snygga guldiga flamingon blir din HÄR (reklamlänk)!

Skådespelerskan January Jones struntar i att de flesta andra kändisarna har flamingos – och delade den här roliga videon med världen där hon försöker hoppa upp på en uppblåsbar tjur i vattnet. Vi älskar att tänka utanför boxen, om du inte vill skaffa en “vanlig” flamingo – varför inte köra på något lite galet, som en banan? Denna roliga figuren hittar du HÄR! (reklamlänk)

Den amerikanska skådespelerskan Jenna Dewan är befriande mänsklig, och postade den här bilden från när hon totalt failade den klassiska “här-ligger-jag-och-flyter-snyggt-på-ett-flytdjur”. Vi älskar henne för det! Vill du också shoppa hem en charmig enhörning att fota dig med så hittar du en HÄR! (reklamlänk)

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons