Flirty dancing 2020: Så gick det sen för deltagarna

Flirty dancing-Pontus Bäck och Bachelor-Hannah Forsdahl
NU GRATIS

Vad hände efter dansen i TV4? Här berättar Flirty dancing-deltagarna själva.
✔︎ Flirty dancing-Pontus avslöjar sanningen om relationen med Bachelor-Hannah.
✔︎ Avslöjar kaoset som TV4 mörkade i Flirty dancing.
✔︎ Dramat: ”Efteråt ringde hon mig och frågade: ”Vad fan håller du på med?”

Hänt har pratat med sex deltagare från Flirty dancing i TV4 och det har minst sagt hänt mycket efter att tv-kamerorna slocknade…

Pernilla och Janne i Flirty dancing 2020.

Pernilla och Janne i Flirty dancing. Foto: TV4.

✔︎ Janne Magnusson sörjer fina tiden: ”Känns tragiskt att det är slut”

Namn: Janne Magnusson

Ålder: 62

Bor: Täby

Jobbar som: Konsult på ett finansbolag

Dansade med: Pernilla Jengebratt

Civilstatus idag: Singel

Hur pass nervös var du på en tiogradig skala när mötte Pernilla första gången?

– Tre. Jag kände att jag hade koll på dansen. Det gjorde att jag inte var särskilt nervös.

Uppstod det någon kärleksgnista under dansen?

– Nej.

Hur kände du dig när inspelningsdagen var över?

– Det är trist att behöva säga det, men jag var skittrött efter all spänning. Dessutom var det här en väldigt kall dag. Man var sjukt frusens – trots solskenet, (skratt).

Har du och Pernilla någon kontakt i dagsläget?

– Ja, vi är vänner. Hon är en jättego och trevlig tjej. Hon är lättsam!

Vad får du för reaktioner på din medverkan?

– Många tycker att det är otroligt bra att jag var med i det här och säger att det finns någon för mig där ute.

Vad känner du när du blickar tillbaka på inspelningen?

– Jag längtar tillbaka. Skulle vilja spola tillbaka tiden. Alla som jobbade med programmet var fantastiska. Man blev kompis med allihop. Det här har varit jätteroligt, hela grejen. Det känns tragiskt att det är slut. Det var så otroligt roligt!

◼️ ◼️ ◼️

Manuel och Niklas i Flirty Dancing 2020.

Manuel och Niklas i Flirty Dancing. Foto: Annika Berglund/TV4.

✔︎ Manuel om kaoset som TV4 mörkade: “Ni måste säras omedelbart”

Namn: Manuel Gustafsson

Ålder: 34

Bor: Göteborg

Jobbar som: Kock

Dansade med: Niklas Arleryd

Civilstatus idag: Singel

Varför fattade du pennan och sökte till Flirty Dancing?

– Jag skulle egentligen vara med i Första dejten, men några dagar innan programmet skulle spelas in hoppade min dejt av. Då blev jag uppringd av bolaget som frågade om jag kunde vara med i det här i stället. Jag körde direkt! ”Det här kan bli jättebra, kanske träffar jag någon”, tänkte jag.

Var din danspartner Niklas en riktig snygging?

– Ja, absolut! Det tycker jag verkligen. Han var så snäll och ödmjuk. Dessutom såg han mycket bra ut. Första gången jag såg honom var jag så nervös att jag hade svårt att vara mig själv till hundra procent. Natten innan hade jag svårt att sova. Nerverna var på helspänn från början till slut. Sedan träffade vi varandra. Det kom som en chock för oss båda. En positiv chock, liksom. Det var en love-chock, (skratt). Båda hade öppna sinnen för hela grejen!

Vem dansade med störst elegans, du eller Niklas?

– Han, så klart. Han är professionell dansare. Själv gjorde jag så gott jag kunde. Det var så himla svårt att jag kom av mig lite. TV-kamerornas närvaro gjorde sitt, så klart, men det var bara att härda ut tills äventyret var över.

Flirty dancing-Manuel.

Manuel till vardags. Foto: Privat.

Uppstod det någon ljuv musik mellan dig och Niklas?

– Ja, det gjorde det väl. Lite. Men jag försökte kontakta honom efteråt. Tyvärr har han varken läst eller svarat på mina meddelanden. Sådant är livet. Jag tolkar det som att vi inte var menade för varandra. Nu har jag släppt honom helt. Jag har gått vidare.

Hände det något crazy bakom kulisserna?

– Ja, det gjorde det faktiskt. När vi hade spelat in dansuppträdandet på slottet så skulle vi åka till Stockholm city igen. Vi tänkte gå ut och ta en öl ihop, prata lite och ha en liten dejt. Vi satt fyra personer i en bil. Då ringde produktionen och frågade vart vi vart vi befann oss och vart vi var på väg. Vi sa som det var. Då fick vi veta att vi absolut inte fick sitta i samma bil. ”Ni måste säras omedelbart, vi vill ha det här på film och bild, annars förstörs allting”, hette det. Efter det hände det inget mer. Allt dog ut. Det var som att sätta skäppan på ljuset! Vi fick aldrig gå på någon dejt! Produktionen bestämde sig bara för att säga att ”det inte hade uppstått något”. Det fick heta så i programmet. Det fick jag veta några veckor senare.

Tv-bolaget gjorde alltså en fuling?

– Ja, precis. Av den anledningen vet jag inte riktigt vad Nicklas tycker. Men jag har åtminstone försökt att kontakta honom. Jag kan inte gå runt och vänta på besked. Vill han ha kontakt så får han kontakta mig.

Hur länge har du varit singel?

– Det har jag alltid varit. Jag är från Jönköping. Det går inte att hitta någon kille en stad som är så liten. Det finns inte. Man kan inte bli tillsammans med en kompis bara för att man inte är så många ”öppna”. Men nu bor jag i Göteborg. Där har jag vänner som har olika bakgrunder. Vissa är adopterade, vissa är hetro. Andra är bi och trans. Vi har blivit fantastiska vänner!

Vad är din främsta kvalitet i ett förhållande?

– Min starka personlighet. Med mig kan man prata om vad som helst. Jag är empatisk, jag är känslosam. En riktig stenbock. Det är Niklas också, tror jag. Spännande!

Har din medverkan i Flirty Dancing gett dig mersmak när det gäller tv-framträdanden?

– Jag vet inte riktigt. Jag har inte helt landat i detta. Just nu jobbar jag med min Youtubekanal. Sök på Änglaterapi. Titta på min kanal om du känner att du behöver energi. Jag funderar också på att starta upp en Youtubekanal där jag lagar mat. Jag älskar verkligen att laga mat. Det är en av mina största passioner!

◼️ ◼️ ◼️

Carolina och Jesper i Flirty dancing 2020.

Carolina och Jesper i Flirty dancing. Foto: TV4.

✔︎ Carolina om perfekta matchningen: ”Det gick superbra – han fångade mig!”

Namn: Carolina Wallbing Engström

Ålder: 30

Bor: Märsta

Jobbar som: Lärare i idrott och hälsa

Dansade med: Jesper Fält

Civilstatus idag: Singel

Vad tänkte du första ögonblicket som du såg Jesper?

– Alltså, det jag tänkte på var att jag möttes av en väldigt trevlig blick. En snäll, glad och öppen person. Det första intrycket var jätteglatt. Jag tänkte så här: ”Glöm inte bort koreografin nu – för det här är en uppgift vi har tillsammans”. Man vill ju inte svika den andra personen. Man vill att det ska bli så bra som möjligt för den andra personen också.

Carolina och Jesper blev tilldelade en fartfylld dans med flera förflyttningar – detta eftersom båda är energifyllda som personer.

– Dansen inleddes med ett litet fall där han skulle ta emot mig och det gick ju superbra. Han fångade mig, konstaterar Carolina.

Fångade han ditt hjärta, då?

– Nej, men han fångade mig på så sätt att jag kände mig trygg i att ha just honom på plats. Jag fick ett bra första intryck. Poängen med programmet är att det ska bli en matchning, att dansen ska innebära en form av första gnista. För oss blev det ett glädjefyllt möte. Det var en mäktig och cool grej att göra.

Är Jesper din smak – utseendemässigt?

– Ja, det kan man säga. Vi är egentligen rätt lika varandra. Jag känner igen mig i honom. Vi ser typ likadana ut, vi är blonda båda två. Jag tycker ju om mig själv, så… Vi blev bra matchade. Det tycker jag var fint!

Flirty dancing-Carolina.

Carolina till vardags. Foto: Privat.

Men det uppstod ingen kärlek?

– Nej, men vi träffades några gånger efteråt. Vi hörs då och då som kompisar.

Hur ska man som kille gå tillväga om man ska fånga ditt hjärta?

– Man ska vara glad och positiv, man ska ha framåtanda och driv. Då har man fångat mitt hjärta!

Hur länge har du varit singel nu?

– I två och ett halvt år.

Gör du något aktivt för att komma ur singelträsket?

– Ja, jag går på något som jag kallar för tordagsdejter. Jag har de vanliga dejtingapparna – Tinder bland annat – där jag kommer överens om att till exempel gå ut och ta en kaffe med någon. Kommer man bra överens så har man helgen öppen för en ny dejt. Hittills har det däremot inte funkat.

Vad säger din intuition om när du kommer hitta din drömprins?

– Innan midsommar. Det har min intuition sagt varje år men ännu har det inte hänt, (skratt).

◼️ ◼️ ◼️

Oscar och Natalia i Flirty dancing 2020.

Oscar och Natalia i Flirty dancing. Foto: Privat & TV4.

✔︎ Oscar Aronssons stora besvikelse – jagas av 70-åriga kvinnor: ”Inte min grej!”

Namn: Oscar Aronsson

Ålder: 25

Bor: Haninge

Jobbar som: IT-konsult

Dansade med: Natalia Cavalheiro

Civilstatus idag: Singel

Hur kom det sig att du hamnade i Flirty Dancing?

– Jag är väldigt spontan av mig. Det var bara något som dök på Internet. Jag kände: ”Fan, det här ska jag söka till och jag gör det nu direkt innan jag hinner ångra mig!” Så jag skickade in en video på mig själv, fort som fan! Sedan var det gjort. Några dagar senare blev jag uppringd. På den vägen är det.

Blev du glatt överraskad när du såg Natalia eller var det som att helvetets portar öppnades?

– Jag blev, väldigt, väldigt glad. Hon är ju jättevacker! Det gjorde att jag blev ännu nervösare. Hon har en väldig karisma. Och så är hon väldigt kul och glad som person.

Vad hände mellan er när dansen var över?

– Vi gick på en dejt som sändes i tv. Efter den dejten kom vi överens om att ses en gång till. Det gjorde vi. Vi gick på restaurang Himlen och tog några drinkar. Sedan svalade det av lite. För någon vecka sedan sågs vi igen. Vi pratade om hur allt hade varit med programmet och så där… Vi är vänner nu och hörs emellanåt på sociala medier.

Så det blir ingen romantik?

– Nej, det känns inte som det.

Fan, då!

– Ja, lite så. Men så kan det vara ibland. Man kan inte få allt!

Så du är fortfarande singel?

– Ja.

Vad ska du göra för att hitta någon att dela livet med?

– Jag ska i alla fall inte fortsätta gå på Mälarsalen. Jag har tagit danslektioner där. Klientelet där är 70-åriga damer. Tanterna tyckte att det var skittrevligt att dansa med mig. Det var inte riktigt min grej. Nu ska jag börja gå på salsaställen i stället, även om salsa kanske inte heller är min grej eftersom jag är så jävla stel i kroppen, men damerna där är garanterat bra!

◼️ ◼️ ◼️

Natalie och Ali i Flirty dancing.

Natalie och Ali i Flirty dancing. Foto: Privat & TV4.

✔︎ Natalie: ”Vi har inte ens pratat med varandra”

Namn: Natalie

Ålder: 35

Bor: Stockholm

Jobbar som: Butikssäljare

Dansade med: Aligul Erkisi

Civilstatus idag: Singel

Vad kände du när du såg Aligul första gången?

– Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag finner inga ord… Det var en väldigt annorlunda känsla. Jag var väldigt pirrig inför det här och jag visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig. Men det kändes kul, liksom. Det kändes kul, liksom. Och så dök han upp. Mitt första intryck var att han verkade snäll. Sedan dansade vi den specialkoreograferade dansen som produktionen hade valt för oss. Jag vet inte vad man ska kalla dansen för. ”Allt i ett” om man säger så…

Var Aligul bra på att dansa?

– Han var bra, det gick bra. Och när dansen var över så kändes det so en lättnad. Alla spänningar la sig. Det var väldigt skönt! Det är väldigt svårt att veta vad man ska känna när man bara dansat en dans, men jag kände ändå att jag ville veta mer om honom. Vi hade ändå gått igenom hela grejen tillsammans. Men han valde att inte träffa mig igen. Vi inte ens pratat med varandra.

Hur känns det?

– Det är verkligen ingen fara, det är jättelugnt. Jag tar det inte personligt.

Vad händer på din kärleksfront, Natalie?

– Just nu träffar jag ingen. Jag dejtar inte. Jag tror att händer det så händer det. Just nu är jag väldigt fokuserad på mig själv.

Vilken typ av kille är du på jakt efter?

– En kille som är snäll, romantisk och omtänksam!

◼️ ◼️ ◼️

Pontus Bäck och Frida Tunemar i Flirty dancing 2020.

Pontus och Frida i Flirty dancing. Foto: TV4.

✔︎ Pontus Bäcks ursäkt till Bachelor-Hannah

Namn: Pontus Bäck

Ålder: 27

Bor: Mölnlycke i Göteborg

Jobbar som: Glasmästare

Dansade med: Frida Tunemar

Civilstatus idag: Ofattbart komplicerad

Hur kom det sig att du hamnade i tv-programmet Flirty dancing?

– Produktionsbolaget hörde av sig till mig och frågade om jag kunde vara med. Jag tackade ja som jag brukar göra till allt annat. Jag var ganska färdig med att vara singel och såg det som en chans att hitta kärleken.

Vad fick du för tankar och känslor dina och Fridas blickar möttes?

– Först och främst var det ofattbart tryckt stämning innan man fick reda på vem man skulle dansa med. Sedan träffades vi och då kändes det ganska bra. Jag märkte direkt på Frida att hon också var där för att hon ville satsa på någonting. Det var ganska uppenbart. Vi tyckte båda om att ses. Hon var väldigt ärlig och rolig. Hon hade fin utstrålning, hon visste vem hon var. Och hon utförde dansen på ett snyggt sätt.

Tyckte hon att du dansade som en kratta?

– Garanterat. Jag är fruktansvärt dålig på att dansa. Riktigt sopig! Det är ofattbart. Jag är som ett kylskåp. Jag får inte ångest av att gå upp på ett dansgolv, men när jag är ute och härjar så dansar jag verkligen inte efter någon koreografi. Förresten, jag vet inte ens om det räkans som dans.

Kände du att det fanns flickvänspotential i Frida?

– Absolut! Kanske inte flickvänspotential för min egen del, men hon är ju en väldigt härlig tjej. Vi har fortfarande kontakt via Instagram, men vi har inte träffats efter inspelningen.

Flirty dancing-Pontus Bäck.

Pontus Bäck till vardags. Foto: Privat.

Innebar det en besvikelse för dig – där och då?

– Nej, inte direkt. Det var rätt körigt för mig just då…

Vad händer på kärleksfronten nu, då?

– Det är komplicerat så att säga. Livet är som det är. Jag är 27 år och singelman. Jag vill verkligen hitta någon att dela mitt liv med, men det är inte så jäkla lätt!

Har du kvinnobesök natt och dag?

– Nej, jag har inte en massa kvinnor. Jag försöker att hålla mig till en åt gången. Hur ofta jag byter själva gångerna, det är en annan femma. Fast just nu är det väldigt dött, faktiskt. Jag försöker att hålla mig borta från de flesta. Sedan beror det på hur full man är…

Vilken typ av tjejer gillar du?

– Tjejer som är jordnära och ärliga. Utseendet kvittar så länge de sköter sin hälsa.

Vad är det bästa som hänt i ditt liv sedan Flirty Dancing spelades in?

– Det här var i september. Sedan dess har det inte hänt så mycket. Jag har bytt jobb. Det är väl det enda. Jag lever ett ganska simpelt liv i den här jävla byhålan som heter Mölnlycke. Det händer faktiskt ingenting.

Känns det ungefär som att du är med i Smala Susie-filmen?

– Ja.

Vilket är det tokigaste stället du haft sex på?

– Jag har haft sex på många konstiga ställen. Senast i ett P-hus i Stockholm. Men jag tänker inte berätta några detaljer. Det som händer i Stockholm stannar i Stockholm.

Hannah forsdahl och pontus bäck i bachelor

Hannah Forsdahl blev inte glad över att exet Pontus dök upp i studion.

Nyligen gästade du ”Tjejerna avslöjar allt”, ett tv-program där tjejerna från Bachelor berättar om sina liv. Du dök upp som gubben i lådan, vilket gjorde att deltagaren Hannah Forsdahl, 25, fick en smärre chock. Hur ser ditt och Hannahs förflutna ut, egentligen?

– Vi dejtade en tid innan hon åkte iväg till Bachelor. Jag hade också planer. Hon är en härlig tjej men vi träffades inte superlänge. Sedan ringde de från tv och frågade om jag kunde komma dit. Jag är en ofattbart dum grabb. Jag hinner inte alltid tänka färdigt innan jag svarar på dumma frågor. Jag gör många misstag som jag får ångra. ”Kan du komma hit?” frågade produktionen. ”Ja”, sa jag. Hannah hade inte förväntat sig att få se mitt fula ansikte där. Jag förstår henne. Jag hade gärna rest tillbaka i tiden och fått det ogjort. Jag borde inte ha slängt mig i bilen och åkt dit, men gjort är gjort. Efteråt ringde hon mig och frågade: ”Vad fan håller du på med?” Jag kunde inte riktigt svara på det. Jag visste inte själv. Jag måste lära mig att tänka.

Vad vill du hälsa till Hannah – om hon läser det här?

– Jag vet inte riktigt. Förlåt. Eller jag vet inte. Jag har redan bett om ursäkt. Det räcker som det är.

Och vad vill du hälsa till Frida från Flirty Dancing?

– Lycka till i livet, du är en härlig tjej!

Pontus bäck i bachelor

Pontus Bäcks entré blev en överraskning för Hannah Forsdahl. Foto: TV4.

SENASTE NYTT!