Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Fiona om relationen till Zara efter otrohetsdramat

16 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Efter otrohetsbråket med Zara Larsson vill nu Fiona FitzPatrick från DJ-duon Rebecca & Fiona träffa sångerskan. För Hänt berättar hon vad som hände efter det offentliga grälet mellan tjejerna.
Annons

Sångerskan Zara Larsson, 20, hade i flera år ett av-och på förhållande med Ludwig Kronstrand, 20, känd från bandet Hov1. När det definitivt tog slut mellan paret anade många att något var fel. Senare avslöjade Zara på sin snapchat vad som hade hänt.

”Han var otrogen med Fiona från Rebecca och Fiona.” skrev hon och syftade på den svenska DJ-duon med Rebecca Scheja, 29, och Fiona FitzPatrick, 32.

”Varje gång jag träffat Rebecka och Fiona så har dom varit såå snälla men knullat min kille bakom min rygg. Hoe”.

Zaras fans tog snabbt hennes parti och Fiona fick ta emot mängder av hat och elaka kommentarer. Då ångrade sig sångerskan som istället la all skuld på exet. På Instagram skrev Fiona att hon hade sms:at Zara och bett om ursäkt för händelsen. Nu berättar hon för Hänt vad som hände sedan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag messade henne för jag tyckte att det spårade ur och då sa hon förlåt. Men vi har faktiskt inte setts. Det vore ju jättekul egentligen. 

Annons

Hon säger att det inte längre finns något agg mellan dem och att bråket är helt utrett. Hon erkänner dock att det var en jobbig situation.

– Det var rörigt. Men jag har ju Rebecca. Hade jag varit själv hade det varit jobbigt, säger Fiona.

Stödet från sin kollega tillika bästa vän betydde mycket och hjälpte Fiona att orka stå emot allt hat hon fick ta från Zaras fans.

– Vi visste ju hela tiden att jag inte har gjort något fel och det påminde Rebecca mig om hela tiden. Det blev mer konstigt att folk tyckte det, säger hon.

Idag vill hon istället hylla Zara och säger att sångerskan är en grym tjej, och hon får medhåll från Rebecca. Nu hoppas hon att de alla snart kan träffas. Hon avslöjar att hon fortfarande träffar Ludwig men påpekar att de bara är vänner. Trots en turbulent tid som tog mycket energi vill hon ändå tro att det kom något bra ur det hela.

– Jag tror att många lärde sig att man ska inte skylla på tjejen, utan om ens kille är otrogen mot en då är det killens fel, säger Fiona.

Foto: IBL

Annons