bonde söker fru 2022

Filips ord om Christian – efter Bonde-Elins slutval i programmet

Filip Edvinsson och Christian Sandberg

Filip Edvinsson valdes bort när Elin Sandblom tog sitt beslut i Bonde söker frus slutval.
Nu berättar han om förvåningen när han hörde den andra brevskrivaren Christian Sandbergs ord i tv-rutan.
– Jag ser en annan sida av honom nu i synkarna än vad som kanske framgick när vi umgicks på gården, säger Filip till Hänt.
Jag har aldrig med Bonde-Matthew
0:40

Efter reklamen: Jag har aldrig med Bonde-Matthew

(0:40)

Slå på ljud

Elin Sandblom, 27, har nu fattat sitt beslut gällande vem av killarna i Bonde söker fru som hon vill fortsätta dejta. När slutvalet var gjort stod det klart att Filip Edvinsson fick åka hem från gården. För Christian Sandberg fortsatte däremot tiden med Elin.

Filips egna ord om att bli bortvald – så gick tankarna

I programmet syns en ledsen Filip med tårarna rinnande längs kinderna. När Hänt når honom berättar han om tankarna kring hur han ser tillbaka på valdagen i somras.

– Jag trodde det var jag som skulle bli kvar. Den beskrivningen som hon gav, eller beskrivning men hur hon kände när vi var ensamma. Då kändes det ytterligare som att nu får jag stanna. Men sen när hon säger att det finns någon annan då vet man inte vart man ska ta vägen med blicken. Det var som att luften går ut än, säger Filip till Hänt.

Du kände att samtalet ledde åt ett håll men så kom värsta tvärvändningen?

– Ja det kan man säga.

Filips chock efter Christians ord i tv-rutan: ”Såg en annan sida”

Filip och Elin delade många fina stunder ihop och vad som syns i programmet är att valet inte är självklart.

Hur ser du på Elin och Christian som par, är de en bra matchning enligt dig?

– Ärligt talat så tror jag att jag själv hade passat bättre om man ska vara självisk.

Det kanske är det enda rätta svaret i det här läget?

– Jo, säger Filip och fortsätter:

– Jag har absolut inget ont om Christian men vi har ingen kontakt och det är väl inte så konstigt med tanke på situationen. Men jag kan känna lite när man tittar på programmet att han kanske inte... Det är inte för att prata illa om någon för jag tycker han är jättego och jag hade inte haft några problem med att dricka lite öl med honom. Men jag ser en annan sida av honom nu i synkarna än vad som kanske framgick när vi umgicks på gården. Vad han nämnde för oss andra brevskrivare.

Var det något speciellt du reagerade på?

– Nja men just det här med att jag har märkt att väldigt många synkar är liksom så där att han säger det inte rätt ut men man kan läsa mellan raderna. Att jag skiter i vad de andra killarna tycker, jag bryr mig inte om dem.

Så han var lite hårdare i synk än vad ni visste?

– Ja än vad han visade. Nog för att man svara vara där för sin egna skull, det var ju alla. Men jag upplever att han kanske är lite hårdare i synkarna än vad han beskrev där för oss när han hade synkat.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN