Filip Hammars stora familjelycka med Linda Hammar

Syskonen Filip Hammar och Linda Hammar har många gånger visat upp deras kärleksfulla relation till varandra.
I ett inlägg på Instagram berättar Filip nu om den efterlängtade återföreningen med sin syster efter en tid ifrån varandra.
"Min älskade", skriver han.
Filip Hammar om pappans kärleksfulla gärnaning: "Gjort det varje gång under alla år"
Slå på ljud

Tillsammans med sin kompanjon Fredrik Wikingsson har Filip Hammar gjort en raketkarriär i media, och har förutom Alla mot alla även varit programledare för det populära programmet Breaking News. Men Filip är inte den enda i familjen Hammar som är tv-kändis. Även storasystern Linda Hammar har gjort stor succé, och genom hennes medverkan i programmet Välkommen till Köping har hon fångat många svenskars hjärtan med hennes oändliga positivitet och humor. Filip har många gånger uttryckt sin kärlek till sin syster, men då de har halva jorden mellan sig är det inte så ofta de får ses. Men nu berättar han om den fina återföreningen med systern.

Deras relation

Linda har varit en del av Köping-gänget sedan de drog igång 2007, och än idag kan man se programmen gå på repris med flera andra bekanta ansikten så som Mats Halvarsson och Torbjörn Jonsson. Men även Filip har varit med i några avsnitt av programmet och har inte bara en nära relation till sin syster, utan alla andra i teamet också. I den senaste säsongen får gänget följa med till Filips jobb och se när de spelar in ett avsnitt av Alla mot alla, och det är många exalterade besökare han får med sig.

Efter besöket i studion tar de istället med sig kalaset till Brillo för att äta god mat, och Filip gör det tydligt att det är han som bjuder.

– Han är snäll, generös och omtänksam såklart, säger Linda då om sin bror.

Men när Filip sedan behöver kila iväg innan notan blir intaggen passar Linda på.

– Jag skulle vilja ha det dyraste vinet som finns om det går bra. Filip betalar, säger hon till servitören och skrattar.

Återföreningen med systern

Då Filip bor i Los Angeles är det inte särskilt ofta de får ses, men det var med glädje man idag kunde se på Filips Instagram att de äntligen hade fått träffas igen. Under ett videoklipp på Linda skriver han:

“Visserligen socialt distanserat, men alltid lika uppfriskande med en uppdatering om livet hos min älskade syster i Köping.”

Och Linda är glad som vanligt. I videon berättar hon att hon mår bra och att hon imorgon ska till Västerås för att prova nya skor. Filip säger att han tycker det är konstigt att de behöver ses på distans och Linda håller med, men tycker ändå att det funkar bra.

– Det går, men man får hålla avstånd. Tvätta händerna och sådär, säger hon i klippet.

Och i kommentarsfältet sprudlar det av kärlek.

“Hon är för jävla fin alltså”, skriver en följare om Linda.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!