Artikeln innehåller reklamlänkar

Filip Hammars flickvän Agnes avslöjar: Så träffades vi

Så träffades Agnes Lindström Bolmgren och Filip Hammar

Filip Hammar och Agnes Lindström Bolmgren pratar inte gärna om sin relation, men nu avslöjar Anges hur hon och Filip träffades.

Det var i oktober 2016 som tv-profilen Filip Hammar, 43, och journalisten Jennie Hammar, 32, berättade att de bestämt sig för att skiljas. Bara månader efter att skilsmässan blev känd för allmänheten visade Filip Hammar upp en nyfunnen kärlek.

Skådespelerskan Agnes Lindström Bolmgren, 28, och Filip Hammar är idag sambos i Stockholm, och trots att de syns tillsammans offentligt ofta pratar ingen av dem gärna om sin relation. Men i en intervju med Aftonbladet som Agnes själv lagt ut på sin Instagram berättar hon nu hur hon och Filip träffades.

– Vi har känt varandra länge. Vi var vänner och sedan övergick det till kärlek. Jag vill ju vara med där här människan dygnet runt! Han är världens finaste, mitt lilla marsvin. Jag älskar honom. Han är ju galen, men kul! Vi har samma tempo. Vi vill uppleva och göra saker, vi uppskattar samma saker. Det känns så självklart, säger Agnes till tidningen.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Agnes Lindström Bolmgren och Filip hammar jobbar en del ihop. Agnes spelar bland annat en av karaktärerna i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons debutfilm Tårtgeneralen som hade premiär i mars tidigare i år. Men trots att paret både bor och jobbar ihop blir det en del egentid för Agnes. Filip pendlar ständigt till Los Angeles för att träffa barnen Ilse, 4, och Tage, 2.

För bara månader sedan blev det även känt att Jennie Hammar nu hittat kärleken på nytt. I sin podcast Veckans bläcka berättade hon den glada nyheten.

– Jag dejtar en kille sedan ett litet tag, sa hon och fortsatte:

– Han är snäll och kul och smart.

Det här är Agnes Lindström Bolmgren:

Agnes Lindström Bolmgren är Filip Hammars flickvän.

Agnes Lindström Bolmgren och Filip Hammar är idag sambos.

Agnes Lindström Bolmgren, Jens Ohlin, Mikael Persbrandt och Tomas von Brömssen spelar alla i filmen Tårtgeneralen.

HETAST PÅ HÄNT TV: OLIVER SALLMANN berättar sanningen om romansen med CASSANDRA

LÄS OCKSÅ: Filip Hammar sambo med svenska stjärnan efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Så matchar du midsommarklädseln – 5 skor till alla firanden

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!