bonde söker fru 2022

Filips okända kontakt med produktionen – två år innan Bonde söker fru

Elin och Filip i Bonde söker fru

Filip Edvinsson hade haft kontakt med Bonde söker fru-produktionen i hela två års tid innan han klev in som Elin Sandbloms brevskrivare.
Nu berättar han om samtalen bakom kulisserna.
– De har haft med mig i systemet eller vad man ska kalla det, säger Filip till Hänt.
Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"
0:24

Efter reklamen: Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"

(0:24)

Slå på ljud

Det närmar sig slutval i Bonde söker fru 2022. Elin Sandbloms, 28, gård står det mellan brevskrivarna Christian Sandberg och Filip Edvinsson.

I en intervju med Hänt berättar nu Filip om hur han ser på sin medverkan i programmet.

– Alla mina kompisar som tittar också de tycker jag är mig själv. Trots kameror och situation, säger Filip.

Hur var det att dejta med en kamera i ansiktet?

– Det är annorlunda. Inget man brukar göra.

Okända samtalen med produktionen – var aktuell som bonde

När Filip inte är med i Bonde söker fru så lever han själv också på en gård. Nu visar det sig att det till och med har varit på tal om att Filip själv skulle medverka som bonde i programmet.

– Det var en kompis som anmälde mig till Bonde söker fru, som bonde. Så jag har pratat med produktionen i två års tid om att vara bonde så de har haft med mig i systemet eller vad man ska kalla det. Men det har liksom inte blivit av, vi har Facetimeat lite och pratat men de vill ju blanda lite varje år med åldrar och vart i landet man bor. Så det har inte blivit något men de har ändå varit intresserad av att ha med mig någon gång.

Du hade ändå kunnat tänkt dig att ha ställt upp som bonde tidigare?

– Ja det hade jag.

Därför ansökte Filip till Bonde söker fru: ”Inarbetat”

Varken produktionen eller kompisen hade däremot något att göra med att Filip skickade in ett brev till Elin. Det var Filip själv som fastnade för Elin när han såg hennes video.

– Men jag hade nog inte vågat skicka in det om min kompis Sara inte hade skickat in det här för två år sedan och jag inte hade pratat med produktionen redan. För genom det så var detta lite inarbetat, att Bonde söker fru kanske man ska vara med i någon gång men jag sökte såklart inte bara för att vara med utan för att det kändes rätt att skicka in till Elin.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN