Filip Dikmens hårda ord om Eric Saade: ”Han är patetisk”

Filip Dikmen, Eric Saade

Filip Dikmen och Eric Saade tävlar båda i årets säsong av Let's dance.
Men deras relation verkar inte helt okomplicerad.
– Han är patetisk, säger Filip om sin danskollega.
18:01

Efter reklamen: Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(18:01)

Den nya säsongen av Let's dance är äntligen igång och det är nu åtta svenska kändisar som fortfarande är med för att tävla om den ärofyllda vinsten.

Några av dem som är med är komikern Filip Dikmen och artisten Eric Saade. I en ny intervju med Martin Björk berättar Filip nu om deras relation.

Filip avslöjande om Eric Saade: ”Han vägrar”

Något som är nästintill obligatoriskt för deltagarna i Let's dance är att de ska spraytana sig. Men någon som däremot inte vill göra det är Eric. För Martin Björk avslöjar Filip nämligen att Eric vägrar.

Det är när Martin säger att han tycker att Eric ser blek ut som Filip berättar:

Exklusivt
Robinson-Mattias: Nära att döda äldre dam

– Han har vägrat spraytana sig. Jag sa till honom att "spraya dig bror, för din partner gör det." Katja sa också det, men han vägrar. Han står på sig.

Han fortsätter:

– Vet du vad? Han åkte utomlands och hämtade hem en riktig bränna till första avsnittet. Sen var den borta.

Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

Se klippet här!

Filip Dikmen om relationen till Eric: ”Han är patetisk”

Martin tar sedan upp ett rykte han har hört. Han har nämligen hört att Eric har sagt att Filip är mobbad. Filip skrattar som svar och förklarar sedan bakgrunden till det uttalandet.

Det är nämligen så att Filip och Erics danspartners är bästa vänner och att Filip och Eric därför behövt komma överens - något som inte varit helt självklart.

– Ja, han tycker att jag är mobbad. Här är grejen. Katja och Linn, våra danspartners, är bästa vänner så jag och Eric har behövt ta itu med varandra trots att våra personligheter är jätteolika. Så han är lite storebror och jag är lillebror, men jag går honom på nerverna. Så det är den relationen vi har, säger han och fortsätter:

– Han tycker att jag är mobbad för att jag försöker passa in medan jag tycker att han är patetisk för "gå och spraytana dig bror!".

Men han avslutar sedan med att hylla sin nyfunna vän ändå.

– Han är väldigt fokuserad på vad han ska göra och då kan folk uppfatta honom som dryg, men han är skitrolig, avslöjar Filip om Manboy-artisten.

FOTO: Youtube, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!