LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Félice Jankells avslöjande – så är relationen till Thorsten Flinck idag

05 nov, 2022 
André Färnsveden
Félice Jankell och Thorsten Flick
Félice Jankell är dotter till skådespelaren Thorsten Flinck.
Nu gör hon ett avslöjande om relationen till sin pappa.
– Det här låter ju hemskt, säger Felice Jankell.
Annons
Thorsten Flincks relation till Annika Jankell och döttrarnaBrand logo
Thorsten Flincks relation till Annika Jankell och döttrarna

Thorsten Flinck, 61, har haft en lång karriär som skådespelare, regissör, och musiker. Nyligen träffade han en ny kärlek – nämligen den 31 år yngre fästmön Daniella Karlsson, något som Hänt tidigare skrivit om.

Men under det tidiga 90-talet, gifte sig Thorsten med journalisten Annika Jankell, 60, och de fick två döttrar ihop, Félice Jankell, 30, och Happy Jankell, 28. Båda döttrarna har haft framgångsrika karriärer då de följt i pappa Thorstens fotspår och jobbar som skådespelare.

Men trots det gemensamma yrket, har Félice ingen god relation till Thorsten – något hon avslöjar i talkshowen BIANCA.

Thorsten Flinks hårda ord till dottern

Den äldsta dottern Félice Jankell är som sagt skådespelare, och när hon gästade P4 Extra, förklarade hon att hon drömde om yrket redan som barn. Men när hon berättade om sina drömmar för Thorsten, gav han allt annat än uppmuntrande ord.

Annons

– Min pappa sa en sak till mig när jag var typ sju, och jag bara ”jag vill bli skådespelare när jag blir stor” och han sa ”Bli inte det. Felicé, det kan du inte bli”, säger hon i radioprogrammet.

Félice ska då ha frågat sin pappa om varför och imiterar sedan Thorstens svar.

– ”För att skådespelare är sorgsna människor. ALLA skådespelare är sorgsna och ledsna”, återberättar Félice.

Félices avslöjande – inte träffat Thorsten på elva år

Talkshowen BIANCA, med Bianca Ingrosso, 27, hade nyligen premiär. I kvällens avsnitt gästade Pär Lernström, 42, följt av Félice Jankell. Under intervjun kommer Félice in på sin familjesituation och förklarar att relationen till pappan Thorsten Flinck, inte är speciellt bra.

Annons

– Jag är inte uppväxt med min pappa alls, utan mamma var ju ensamstående med mig och min syster. Och pappa mådde inte så bra, när jag växte upp, han var ju missbrukare, säger Félice i programmet och fortsätter:

– Och att leva med en missbrukare eller att ha det väldigt nära en på vilket sätt eller vem som än har det är en otrolig kamp och tar på hela ens själ och hjärta. Men att också ha det när man är väldigt liten, gå till skolan och alltid veta att det är en löpsedel och sen bemöta det, det var jättejobbigt.

Vidare förklarar Félice att hon är väldigt överbeskyddande när det gäller hennes familj, i synnerhet lillasystern Happy. När Bianca sedan frågar om deras relation till föräldrarna idag, avslöjar Félice att hon inte har träffat sin pappa på flera år.

– Mamma är som vår tredje syster typ, mer! Pappa, har Happy kontakt med, men jag har inte så bra kontakt, nej.

– Ingen alls?, frågar Pär Lernström.

– Jag har inte pratat med pappa på, det här låter ju hemskt, men elva år, svarar Félice.

FOTO: Discovery +, Olle Sporrong/EXP/TT

Annons