LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Viktor svarar på dejtfrågan – avslöjandet om Bianca Ingrosso

03 apr, 2023 
Simon Lundh
Farmen Viktor och Bianca Ingrosso
Viktor Bergström spelade en stor roll undet Farmen 2023.
Nu avslöjar han sitt intresse för Bianca Ingrosso.
– Jag hade nog valt Bianca Ingrosso, säger Viktor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Viktor Bergström om tuffa natten i Farmen 2023Brand logo
Viktor Bergström om tuffa natten i Farmen 2023

Viktor Bergström, 29, var en av de tydligaste profilerna från årets säsong av TV4:s långkörare Farmen. Tyvärr för Viktors del blev det inte han som stod som vinnare och med 500.000 kronor när säsongen skulle summeras.

Även om han inte vann så gjorde Viktor avtryck i programmet. Bland annat för att första veckan sova ihop med deltagaren Julia Joelsson Boänges i ladan, för att veckan efter spela ut Julia ur tävlingen. Även om han spelade ut Julia så kom han bra överens med tjejerna i programmet.

– Alltså jag kom ju bra överens med tjejerna över lag där. Hade jag inte gjort det hade de ju puttat ut mig. Men det är ju såhär, de filmar 17 timmar om dagen tror jag, men tittarna får se 20 minuter, säger Viktor och berättar att det finns så mycket mer som tittarna aldrig får se, Viktor i en liveinterjvu med Hänt.

Farmen-Viktors relation till Anna Brolin

En sak som många kunde följa i programmet, var att Viktor hade ett gott öga för programledaren Anna Brolin, 42, i en tidigare Instagram-live med Hänt avslöjade Viktor sin relation med programledaren idag.

Annons

– Men alltså jag och Anna, det är ingenting så heller. Vi hade kul och att jag flörtade lite och att det blev så stor grej är ju också roligt och alla deltagarna sa "kör på" och Anna tyckte det var kul. Anna är en grym tjej, hon är väldigt bra, sa Viktor och fortsatte:

– Man ser ju att hon skrattar av det jag säger, hon blir ju också lite fnittrig och så.

Farmen–Viktors drömdejt, Bianca Ingrosso

Även om Viktor flörtade en del med Anna Brolin så är det en annan kvinna han kanske är lite mer intresserad av. Vem det var avslöjade han i en livesändning. Under en av Viktors livesändningar på sin egen Instagram fick han följande fråga: ”Om du var tvungen att välja en influencer att gå på dejt med – vem hade du valt?

Viktor funderar en kort stund för att sedan svara:

– Jag hade nog valt Bianca Ingrosso.

Båda verkar ju i dagsläget vara singlar och vi får väl se om Viktor lyckas få till en dejt med programledaren och influencern Bianca i framtiden.

FOTO: TV4 / TT

Annons